Back to Question Center
0

The Take Of Semalt på webbplatsen Hacking: Vad du behöver veta

1 answers:

Tjäna länkar från dina potentiella kunder är bättre än att stjäla länkarfrån dina konkurrenter. Det finns inget behov av panik om din konkurrent överträffar dig när det gäller ranking. Ta din SEO-praxis tillEn annan nivå får dig till din normala position - parchi di divertimento emilia romagna wood. Skapa nytt innehåll och erbjuda en idealisk tjänst och produkter som dinkonkurrenter som inte erbjuder kommer göra dig mer bra.

Igor Gamanenko, den ledande experten från Semalt Digital Services, förklarar kärnan i webbplatshackning och säkerhet.

Idag har Google-sökalgoritmen ett sätt att upptäcka kopieringskalendat innehåll ochstraffa dem. Du vill inte bli karantän av Google på grund av oegentligheter. Innan du gör SEO är det viktigt att lära dig grunderna tillUndvik att stöta på problem i din SEO-kampanj. Exempelvis är instanser av webbplatsattacker och hackningar vanliga. Det är en olägenhethackas av en skadlig hackare och förlorar kontrollen över din webbplatssäkerhet.

I 2014 frigjorde en rapport att det fanns mer än 1 miljard webbplatser påinternet. Ett bra antal kurs. På grund av viloläge sjönk det registrerade antalet webbplatser snabbt och stabiliserades 2015 genom att träffa994 miljoner. Ett stort antal marknadsförare av innehåll går ut av SEO varje månad på grund av webbplatsattacker. Cirka 1% av webbplatserna är smittadeoch hackade på grund av bristen på kompromissindikator. Det är som att 8 miljoner webbplatser går i konkurs som ett resultat av hacking.

Webbplatser är i princip benägna att hackas och smittade på grund av följande aspekter:

  • Sårbarhet i mjukvaran
  • Tillgänglighet för integreringar från tredje part
  • Åtkomst till kontroll från olika parter

Remediation Vs Forensics

Forensics har varit i SEO under en lång tid. Forensics hjälper till att förklarahur en händelse av hacking hände dessutom, vem gjorde den faktiska hacking. Remediering innebär å andra sidan hur infektioner kan varatog bort. Uppsättning kan inte göra utan rättsmedel och vice versa. Korrekt sanering kan inte sättas på plats utan närvaro avrätt rättsmedicin.

Stora företag kan inte göra utan rättsmedel. Din webbplats säkerhet är mycket viktigt.Här är anledningar som antyder varför du behöver rättsmedel för din organisation för att överträffa hacking och infektion på din webbplats.

  • I händelse av en kompromiss behöver du rättsmedicin för att lösa dina IR-protokoll.
  • Att vara en PCI-kompatibel, kan du absolut inte utan rättsmedel.
  • Önskan att förstå hur en kompromiss inträffade.

Hur webbsäkerhet äventyras

Hackande webbplatser kan vara mycket fascinerande. Det är uppenbart att kompromisserade företaghade en indikation på hacking, men trodde inte att infektionen skulle omfatta deras webbplatser. Få tillgång till kontroll över ditt företag betyderen stor del. För att komma åt kontroll gör en hacker en serie försök med ditt användarnamn och lösenord. Dina uppgifter kan överförasfrån en räckvidd till den andra genom korrekt avlyssning av en hackare.

Ett annat sätt att hackas är genom programvarans sårbarheter. Det gör det intemåste vara din installerade programvara, men även dina webbläsare. En hacker kan få tillgång till dina uppgifter genom att ta kontroll över din webbläsare.

Som webbplatsägare måste du arbeta för att skydda din webbplats från att varahackad. Att betona hur besökare får tillgång till din företagswebbplats är en aspekt som kan hjälpa dig att skydda din webbplats. Se till att nejreferenser visas. Gör din webbplats användarvänlig genom att observera din webbplatssäkerhet.

November 23, 2017