Back to Question Center
0

Tänk som en hackare! - Semalt Expert förklarar hur man skyddar din webbplats

1 answers:

Nyheter om webbplats hacking är över nyheterna varje dag. Miljontals data hamnari hackarnas händer som äventyrar data, stjäl kundinformation och andra värdefulla data som ibland leder till identitetsstöld. Det ärfortfarande okänt för många hur webbplatsens hackare utför obehörig åtkomst till sina datorer - desert adventures huacachina.

Jack Miller, expert från Semalt ,har skräddarsydd den viktigaste informationen om hacking för att du ska slå attackerna.

Det är viktigt att förstå att hackare på webbplatsen känner till byggandet avwebbplats mer än webbutvecklare gör. De förstår väl tvåvägsöverföringen av nätverket som tillåter användare att skicka och ta emot datafrån servrar på begäran.

Byggandet av program och webbplatser tar hänsyn till användarnas behov somkräva att du skickar och tar emot data. Webhackare vet att webbutvecklare som skapar webbplatser för online-återförsäljare underlättarbetalning av produkter efter att de har lagts i kundvagnen. När webbutvecklare bygger program, är de besatta av sina kunderoch misslyckas med att tänka på hoten av kodinfiltrationer av webbplatsens hackare.

Hur hackare jobbar?

Hackarna på webbplatsen förstår att webbplatserna fungerar genom program som ber ominformation och genomföra validering före den framgångsrika dataöverföringsprocessen. Ogiltig inmatningsdata i programmet, kallad dålig inmatningvalidering är den primära kunskapen bakom hackningen. Det inträffar när ingångsdata inte matchar förväntan enligtutvecklarens utformade kod..Samhället med webbplatshackare använder flera sätt att tillhandahålla ogiltig inmatning till programmen inklusiveföljande metoder.

Paketredigering

Även känd som tyst attack innebär paketredigering att data attackerasgenomresa. Användaren eller webbplatsadministratören inser inte attacken under datautbytet. I processen med att en användare skickaren begäran om data från administratören kan webbhackare redigera data från användaren eller servern för att få obehöriga rättigheter. Paketredigering kallas också mannen i mittattacket.

Cross-Site Attacks

Ibland får webbplatsens hackare tillgång till användar-datorer genom att lagra skadligakoder på betrodda servrar. Den skadliga koden infekterar användarna när kommandon är inbjudna till användarkomponenten genom att klicka på länkar ellerladdade ner i filer. Några vanliga attacker på platsen omfattar förfalskning och cross-site-scripting på begäran.

SQL-injektioner

Webbhackare kan utföra en av de mest förödande hackningarna genom att attackera aserver för att attackera webbplatser. Hackarna hittar en sårbarhet på servern och använder den för att kapra systemet och utföra administrativa rättighetersom filuppladdningar. De kan utföra problem som stöld och identitetsstörningar.

Skydd från webbplatshackare

Webbplatsutvecklare måste tänka som hackare. De borde tänka på vägarnaderas koder är sårbara för hackare på webbplatsen när de bygger upp webbplatser. Utvecklare måste skapa koder som extraherar källkoder genom att flyspecialtecken och extra koder för att undvika att ta emot skadliga kommandon från webbplatshackare. Programmens GET- och POST-parametrarbör ha kontinuerlig övervakning.

Brandväggar för webbapplikationer kan också säkerställa säkerhet från attacker av webbplatshackare.Brandväggen skyddar programkoden genom att säkra den från manipulering eftersom den nekar åtkomst. En molnbaserad brandväggsansökan heterCloudric är ett brandväggsprogram för ultimat webbsäkerhet.

November 23, 2017