Back to Question Center
0

Skydda en HTML-webbplats från hackare med hjälp av praktiska tips från Semalt. Det är lika enkelt som ABC!

1 answers:

1. Håll all programvara uppdaterad

Artem Abgarian, Senior Kundsucceschef på Semalt ,är starkt övertygad om att hålla din programvara uppdaterad är en av de viktigaste faktorerna som kommer att bidra till att säkra en webbplats från hackerattacker.Vissa företag släpper ut vanliga patchar och uppdateringar för att fixa fel och fel i sina tidigare plugins. Genom att se till att de korrigerar någotbuggar och hål i koden, minskar dessa företag risken för attacker på programvaran. Därför, så länge som webbplatsen ser till attden har de senaste plugins som stöder den, det är säker på samma säkerhetsattribut - oculos online brasil. Detsamma gäller för webbplatsägare somanvänd plugin från tredje part. Man bör se till att de spårar uppdateringarna och ser till att de håller sig uppdaterade vid varje enskild tidpunkt. En sidaägaren måste rensa alla plugins som inte längre används eller behövs eftersom de fungerar som sittande gateways, vilka hackare kan hitta ochAnvänd för att attackera.

2. Bygg säkerhetslag runt webbplatsen

Första försvaret på en webbplats är webbprogrammets brandvägg.Dess syfte är att inspektera inkommande trafik och flagga eventuella misstänkta förfrågningar. Till sist håller webbplatsen sig utom räckhåll för cyberattackeroch spam. Tidigare var Web Application Firewalls i form av hårdvaruapparater. Däremot är Säkerhets-som-ett-tjänsteföretag(SECaaS) har använt sig av molnteknik som ett billigare sätt att tillhandahålla webbsäkerhet, som tidigare hittades på företagsnivåuppsättningar ensam.Genom molnteknik kan alla företag hyra ut en "Web Application Firewall" utan att drabbas av extra kostnader som att äga en dedikeradhosting server. Dessa plug-and-play-tjänster har automatiska funktioner som utför de nödvändiga processerna på uppdrag av ägaren. Dessamolnbaserade webbapplikationsbrandmallar fyller tomrummet där en annan värdleverantör misslyckas..

3. Byt till HTTPS

Hyper Text Protocol Secure är ett säkert kommunikationsprotokoll som används för att utbytaprivat eller känslig information. Att använda en HTTPS-tjänst för att göra kommunikationer mellan en webbplats och en webbläsare innebär att du lägger till en extrakrypteringsskiktet till Transport Layer Security (TLS) eller Secure Sockets Layer (SSL). Det är en extra fördel för ägaren som denskyddar dem från hackingförsök och till webbplatsen eftersom det visar användarna att verksamheten ägnar sig åt att skydda sin information.

Alla onlinetransaktioner körs på en HTTPS-plattform. Resten av webbplatsen ärHTTP som standard. Det kan dock ändras när Google nyligen lagt till att de skulle börja använda HTTPS som en sökrankningsfaktor, vilket kommer att görabetyder att de flesta webbplatser kommer att göra skiftet med hopp om att förbättra sin ranking på SERP.

4. Använd starka lösenord och ändra dem regelbundet

Det finns en alarmerande ökning av antalet brutala kraftattacker som används av hackareatt försöka gissa användarlösenord. Ett sätt att skydda sig från sådant är genom att använda starka och unika lösenord. Det är nödvändigtatt ha dessa egenskaper tillämpas på admin, webbservrar och databas lösenord. Man bör skapa ett lösenord som använder sig avolika tecken och minst 12 tecken långt. Slutligen måste användarna ändra lösenord för olika webbplatser för att säkerställa att en är dubbelsäkra. Krypterade lösenord fungerar ännu bättre eftersom det gör det svårt för hackare att få lösenord när de utför framgångsrika överträdelser.

5. Gör administratörskataloger Tuff att Spot

Hackare angriper källkatalogerna för att hämta data om webbplatsen. Genom att användaskript som kryper igenom dessa data, deras fokus skiftar till att försöka skriva in de mappar som finns där för att kompromissa med säkerheten. En hemsidaägaren bör se till att namnen som används i katalogerna endast är kända för webbansvariga.

November 23, 2017