Back to Question Center
0

SEO & Content Marketing - Semaltaktier Den skillnad du behöver lära dig

1 answers:

I någon online-verksamhet kan digital marknadsföring utgöra hjärtat i en växande kundkretsbas.Till exempel använder internetmarknadsförare viktiga tekniker som sökmotoroptimering (SEO) eller innehålls marknadsföring. Dock,Att veta skillnaden mellan SEO och innehålls marknadsföring kanske inte är så lätt. Det finns många likheter mellan dessa två metoderatt hämta kunder online - chapter 7 bankruptcy attorney near me. För att vara mer specifikt är SEO huvudsakligen innehållsförsäljning. Samtidigt handlar innehålls marknadsföring också om SEO.

För att underlätta förvirringen, kundsucceschefen för Semalt ,Lisa Mitchell, har en lista med olika sätt att förklara relationerna mellan SEO och innehållsmarknadsföring.

Skillnaden mellan SEO och innehållsmarknadsföring

SEO och innehållsmarknadsföring är vanligtvis inte integrerade. Oavsett hur mycket dessatvå faktorer verkar koppla ihop, några av deras aspekter överlappar varandra. Ett stort misstag innehåll marknadsförare gör tron ​​att innehållmarknadsföring eliminerar behovet av SEO. Denna idé kan vilseleda en person och resultera i en webbplats ranking dåligt på grund av att inte följanyckelfunktioner utformade för var och en av dem.

Detta misstag är uppenbart i det sätt som människor relaterar till olika aspekteri var och en av dem. Till exempel innebär SEO digitala marknadsföringstekniker som lämplig sökord, innehållsskapande, socialtmedia marknadsföring, länk och webbdesign ovanför andra parametrar..Å andra sidan innebär innehållsmarknadsföring enbart innehållsskapande.Det är ett av Googles metoder att rangordna en webbplats genom att involvera aspekter som innehållsrelevans, längden på blogginlägg, viral SMMliksom vissa områden av SEO.

Hur SEO och innehåll marknadsföring relaterar

Visa SEO och innehåll marknadsföring som separata enheter kan skapa felintryck av de två. Först och främst är SEO en del av innehållsmarknadsföring, men inte helt. Detta faktum är uppenbart på grund av aspekter sominnehållsplacering, metataggar och metabeskrivning, social media-länk samt nyckelordsval och utveckling. Därför några avDessa aspekter relaterar, vilket gör de två några av de mest effektiva internetmarknadsföringsteknikerna i decenniet.

I varje aspekt av antingen SEO eller innehållsmarknadsföring finns en teknik förden andra. För att du ska minska förvirringen är SEO och innehålls marknadsföring annorlunda på vissa sätt. Till exempel:

  • SEO täcker ett smalt spektrum när det gäller innehållsskapande och inläggningän innehålls marknadsföring. Det handlar om mer tekniska aspekter av att köra en webbplats. Samtidigt innebär innehållsutveckling att utvecklainnehåll som kräver SEO för online-synlighet.
  • Användning av SEO och innehålls marknadsföring är annorlunda. Till exempel betyder SEOautomatisering av vissa tekniska aspekter av marknadsföring av innehåll. Det enda sättet innehåll marknadsföring är meningsfull är genom tillämpning av någonSEO tekniker.

Slutsats

För varje webbsida att lyckas med att besegra sin tävling, både SEOoch innehåll marknadsföring är ett måste ha. Till exempel har SEO många mönster och tekniska funktioner som innehålls marknadsföring behöver fungeraoptimalt. I andra fall beror SEO på information som endast är tillgänglig i innehållsförsäljning. Att bestämma skillnaden och vetavilken som kan vara väsentlig för att lyckas på nätet. Som ett resultat är de två online marknadsföringsteknikerna oberoende och kan hjälpa till att rangordna enhemsida högt i sökmotorerna.

November 23, 2017