Back to Question Center
0

Semaltaktier övertygande idéer för att hantera hackningsattacker

1 answers:

Varje e-handelsstrategi behöver en viss trovärdig säkerhetsnivå. För en webbplatsägare,Att hålla sig borta från hackare kan vara en av de viktigaste aspekterna av din karriär. I de flesta fall riktade hackare webbplatser att komma undan medadmin panel kontroll samt relevant data från företagets webbplatser. Denna information kan innehålla värdefull kundinformation samtkreditkortsdata.

Att säkerhetskopiera din webbplats kan vara en bra sak att göra - vps tutorial windows 8. Du kan alltid få en comebackom hela processen kommer till en tumble down. Säkerheten för din kundinformation ligger i händerna på dig som företagets webbplatsadministration. Till följd av detta lät du hela uppgiften och processerna för sökmotoroptimering komma till en tumble down.

Jack Miller, Senior Kundsucceschef på Semalt ,beskriver några av sätten att skydda din webbplats från hackare:

Använd säkra lösenord.

Ett av de enklaste sätten att säkerställa säkerheten för din webbplats är genom att användasäkra lösenord. Varje hackare börjar med en uppgift att försöka gissa lösenordet. Vanliga lösenord som 12345 är osäkra och kan vara någonslätt gissning. Det är också klokt att inte använda ord som en person kan gissa. Alla som har tillgång till din webbplats måste ha ett säkert lösenord. ensvagt lösenord ökar webbplatsens sårbarhet för hackare.

Kodning..

Vissa dåligt kodade webbplatser är sårbara för vissa billiga utnyttjanden. Vid designdin webbplats är det viktigt att använda kodningsstruktur som inte tillåter penetration från olika ändamål. Ett bra exempel är några PHP-webbplatser.Dessa webbplatser är så osäkra att nästan alla med en Linux-enhet säkert kan komma till databasen. Dessutom enkla verktyg som Havij ellerBrowser Execution Framework (BeeF) kan få tillgång till databasen på distans utan att behöva använda administratörslösenordet.

Använd HTTPS.

Genom att använda ett ytskikt skydd för webbadresser kan du säkra dina användare mot några avde enklaste hackförsök. HTTPS kan hjälpa en person att ha säkerhet och säkerhet när de lämnar konfidentiell personlig information till en webbplats. DettaSäkerhetstyp är inte möjlig med andra webbhotellprotokoll. Det är också viktigt att sensibilisera besökarna om denna typ av säkerhet.

Använd säkerhetsinställningar.

När du är värd för en webbplats och automatiserar SEO finns det några plugins som kansäkra driften av din webbplats. Till exempel kan vissa människor använda BulletProof Security-verktyg eller till och med iThemes Security. Dessa verktyg kansortera eventuella sårbarheter som finns i någon plattform eller applikationsprogrammeringsgränssnitt.

Slutsats

Säkerheten hos en webbplats och dess kunder är beroende av hans förmåga att hålla sig borta frånhackare. Hackare kan rikta sig till webbplatser för en mängd olika faktorer. Först av allt kan de tillhöra ett konkurrentföretag som försöker ta med din webbplatsner. I andra fall kan de vara personer vars avsikt är oklart men är övertygade om att röra sig om hur ditt företag fungerar.Som ett resultat kan det vara en viktig aspekt att hålla sig borta från hackare, särskilt från en webbplatssynvinkel. Den här guiden kan hjälpa dig att uppnåDetta gör du säker på din webbplats stark. Dessutom kan dina kunder vara säkra.

November 23, 2017