Back to Question Center
0

Semalt - Hur hanterar man spam effektivt?

1 answers:

Spam är ett vanligt problem för de flesta internetanvändare. Vanligtvis kommer spam-meddelanden frånmänniskor med dåliga avsikter som phishing och hacking. Spam-e-postmeddelanden innehåller bilagor, webbadresser eller andra handlingsanvisningar som kanfå offret att avslöja värdefull information till spammaren. Spam tar bort miljontals webbplatser samt mycket annan personlig information - quickbooks hosted.Varje e-handelsaffär, webbplats eller internetanvändare borde vara borta från spam.

Du kan komma undan spam genom att använda de tips och rutiner som tillhandahålls av Jack Miller,Senior Kundsucceschef på Semalt ,som:

  • Skydda din e-postadress.

En spammare guldgruva är en lista med e-postadresser. De flesta spammare fokuserar på att samla inlistor med e-postadresser som de skickar massa spam-e-postmeddelanden till. Standard spam attacker som kommer på detta sätt inkluderar de från porno webbplatser.Att hålla din e-post säker kan vara en bra idé. För personer med en webbplats eller personer som har intensiv onlineaktivitet skapar man flera e-postmeddelandenkonton för att utföra olika uppgifter kan vara en ljus idé. Som ett resultat kan de flesta spamangrepp endast riktas mot ett e-postmeddelande, inte alla av dem.

  • Använd spamfilter.

Det finns några spamfilter som kan skydda din inkorg från meddelanden från en visstyp eller avsändare. De flesta innehållshanteringssystem har spamfilter som kan skydda dig från vanliga spam-e-postmeddelanden. E-post webbplatser som Outlookoch Gmail har spamfilter som har en hög grad av effektivitet men ändå gratis. Som ett resultat kan du dra nytta av deras anti-spam verktyg.

  • Svara inte på spam.

Spammare kan använda alla slags knep för att få dig att klicka på en länk i deras e-post eller meddelande.Några av de vanliga sätten inkluderar en knapp som visar information som "tryck här för att avbryta". Klicka på något som bekräftas tillspammare att e-postadressen är giltig, och användaren använder e-postadressen. Dessutom kan det innehålla en länk till en potentiellt skadlig webbplats,vilket kan göra offret sårbart.

  • Öppna inte bilagor.

Det är inte heller bra att öppna bilagor som finns i spam-e-postmeddelanden. Dessa bilagor kaninnehåller virus som trojaner. Denna malware och maskar är inriktade på att infektera målanvändardatorn. De kan samla värdefull informationsom webbläsarens passord eller till och med koppla många persondatorer. Eventuella bilagor som finns i spam-e-postmeddelanden borde förbli där. Ta i vilket fall som helst bortnågon spam e-post mycket snabbt.

  • Rapportera spam.

Om du träffar ett email som du är säker på är det spam, ska du markera det som spam. Dettaåtgärd gör att du deltar i spamutrotningskampanjen och gör ditt bidragsantal. Som ett resultat, höja larmet innan du rinner utsvårigheten att rädda en annan person.

Slutsats

Spam blir en del av den dagliga internetanvändaren. Många faller för spam somphishers eller individer med e-postmeddelanden som innehåller smittade e-postmeddelanden. I de flesta fall riktar spammare webbplatser, administratörer eller användarkonton där destjäl data som kundkortsinformation. Att hålla sig borta från spam är viktigt. Användare har goda färdigheter för att hålla bort spam. Några riktlinjerPå de bästa sätten att undvika spam finns på denna riktlinje. Dessutom finns det andra fantastiska metoder hur man hanterar spam-e-post. Du kan inte falla förskräppost eftersom du kan förfina dina mål och inriktning.

November 23, 2017