Back to Question Center
0

Semalt: Hur skyddar du din webbplats från cross-site scripting

1 answers:

De flesta online-satsningar är föremål för hackförsök. Nästan varje person som äger en webbplatsi mer än ett år har eller kommer att uppleva ett hackförsök. Denna sårbarhet ställer många personer i riskzonen. Bloggare och ägareav e-handelswebbplatser bör vara försiktiga med dessa fictionsattacker och korrigera några av kodningsfelen, vilket resulterar i dessa hackförsök.De flesta cyber säkerhetsproblemen involverar hackare som försöker få obehörig tillträde till webbplatser och få tillgång till mycket avinformation, varav de flesta handlar om kunddata som kreditkortsinformation. Vissa andra hackare kan utföra olagliga handlingar som sådansom att sätta ner en webbplats eller införa orättvisa konkurrensmetoder i e-handelsplattformen - giro bridgestone.

Ett av de mest utbredda applikationerna för webbapplikationer är Cross-site Scripting (XSS)ge sig på. Detta hack innebär en attackinriktning för klientsidankod, som är inriktad på att köra skript till en webbplats eller en webbapplikation meddirekt textinmatning. Den skadliga nyttolastkoden utförs olika uppgifter inom koden, liksom att skicka ett offrets webbläsaresändningkoder till en okänd hemlig plats som endast är känd för hackaren.

Artem Abgarian, Senior Kundsucceschef på Semalt ,uppmärksammar olika metoder för hur det här java-skriptet fungerar och hur man skyddar din webbplats från denna attack:

Cross-site Scripting (XSS) attack

Den här attacken innebär att offret klickar på en länk som kör ett manus för att haka påmånga webbläsare. Denna metod kan använda andra metoder som VBScript, ActiveX och Flash, men Javascript är det vanliga på grund av frekvensenAnvändning på de flesta webbapplikationer. Den här attacken innebär att hackaren riktar attacken till några inmatningssidor. Denna procedur innefattar injektionen nyttolast på offrets webbläsare genom att klicka på en skadlig länk. I detta skede ingår många scam-attacker, liksom vissa PTCbete-och-byta annonskampanjer.

Potentiella hot

Med JavaScript kan en angripare skicka och ta emot HTTPS-förfrågningar. Dehackare kan också få lösenord och inloggningsuppgifter från en intet ont anande användare, särskilt när de hakar i webbläsaren. Dettahack kan göra att en person förlorar alla värdefulla uppgifter på en webbplats samt uppmuntrar till bedrägliga attacker som användarplats, IP-adress,mikrofon, webbkamera och andra attacker som är föremål för SQL-injektion.

I andra fall kan Cross-site Scripting (XSS) attack scoop en hel webbläsaresmåkakor. XSS är en komplicerad konstruktionsprocess, och det kan göra en webbläsare att bli ett genomskinligt lager. Som ett resultat måste du faktori vissa designfunktioner på din webbplats för att skydda den mot XSS.

Slutsats

För alla e-handelswebbplatser är det viktigt att skydda din webbplats mot hackar som sådansom Cross-site Scripting (XSS) attack. Detta utnyttjande är en insatsangrepp på klientsidan, vilket inte bara gör en webbplats sårbar menäven slutanvändaren. En hackare kan köra ett manus på servern, vilket kan få dem tillgång till privat information. Några vägarFör att förhindra att en XSS-attack (Cross-Site Scripting) finns närvarande i denna riktlinje. Du kan göra din webbplats säker från XSSattack och skydda även dina kunders säkerhet mot hackare.

November 23, 2017