Back to Question Center
0

Semalt: Grundläggande skäl till att hackare attackerar den här eller den där webbplatsen

1 answers:

Det är bön varje person som äger en webbplats att inte falla i händerna på cyberbrottslingar som hackare. Hela världen är fullt av många karaktärer, varav vissa är legitima medan de har oklara motiv.Varje online-verksamhet handlar om SEO och hur man kan blomstra på nätet. Säkerheten hos en webbplats är aldrig en viktig fråga när du gör webbplatser.Människor försöker oftast bygga webbplatser med slutanvändaren eller slutmålet för webbplatsen i åtanke. Vad de inte vet är att hackare spenderarsömnlösa nätter försöker utveckla utnyttjande och mekanismer, vilket kan förbättra sina jobb - fotografia planos y encuadres. Några av hackattackerna, vilka hackare använder i derashela surftiden beror på de nya och kommande verktygen, vilket gör hela affärsrisken online.

För att hålla sig borta från hackare kan du behöva lära dig först varför dessa hackare hackarwebbplatser. Här är listan gjord av Max Bell, the Semalt Kundsucceschef, som skingrar nytt ljus på orsakerna till varje enskild hackerattack:

1. SEO spam.

Otillbörlig konkurrens på ett e-handelsfält är bekant, särskilt när hackare spelaren roll. Dessa människor har potential att stjäla en e-postlista från en konkurrents hemsida och använder den för att ta kunderna. I andrafall kan de få ner en webbplats som i DDoS hacks, där stora botnät angriper en server med miljontals förfrågningar i taget. Dessahackare kan då kräva en lön för att ta bort sina exploater som orsakar enorma förluster.

2. Stjälpa pengar.

Cyberbedrägerier får bränsle från hacking. De flesta av de bedrägliga fonderna flyttar överInternet är från hackade bankkonton och andra betalningssystem som PayPal. I andra fall kan hackare använda SQL Injection för att komma in i folksloggar och göra monetära överföringar som om de var de riktiga karaktärerna. Andra hackare kan låna lån med hjälp av stulna personuppgifter.

3. Stela kontaktinformation.

Hackare får mycket information om en person. Cyber ​​bullies kan använda denna informationatt göra hot mot offret. Andra personer kan begå brott med hjälp av hackade konton, bara för att överföra problemet till en intet ont anandeperson. I andra fall kan personuppgifter som ID-kort, SSN och körkort vara ett försäljningsobjekt i mörkret. Identitetsstöldoch andra vanliga bedrägerier beror på dessa konton. Användare bör akta sig för dessa typer av hackare.

4. Störa freden.

Vissa hackare kanske inte nödvändigtvis vill stjäla att hota offret. Dock,de äventyrar tillståndet för onlinesäkerhet och kan göra din webbplats till en Google hack flagga. Sådana webbplatser har problem med ranking,och hela processen kan göra din SEO-insats misslyckas.

Slutsats

Det finns många anledningar till varför en hackare skulle få intresse av att hacka din webbplats.Hela internet är fullt av cyberkriminella som tar upp en mängd olika webresurser samt användarsäkerhet. Hela internetupplevelsenav många människor som har haft ett möte med hackare är väldigt hemskt. Till exempel kan hackare avslöja en berömd persons personliga livgenom några bilder, som de kan fånga från internet. Några anledningar till att hackare kan hacka din webbplats finns i denna riktlinje. Du kanlära dig några av dem och förbättra säkerheten på din e-handelswebbplats mot hackare.

November 23, 2017