Back to Question Center
0

Semalt Expert om Hacking Attacks - Hur Varför?

1 answers:

När fler människor vänder sig till att använda internet har ett vanligt hot uppstått - hacking.Ursprungligen hänvisade termen till processen att lära sig datorsystem och programmeringsspråk. Med tiden tog termen en otrevligvilket betyder att man kan kringgå ett datanätverk eller systemskydd - m.21grand casino.

Igor Gamanenko, en av de ledande experterna i Semalt ,tar en djup titt på orsakerna till hacking attacker.

Hackare på internet planerar i allmänhet 5 typer attacker mot nätverk och datorer. Dessa inkluderar:

1. Distributed Denial of Service (DDoS) attacker

Dessa är utformade för att kompromissa system som inte har tillräckliga säkerhetsfunktioner ochfokusera på öppna portar samt anslutningar i nätverket. Normalt försöker DDoS-attacker att undergräva systemet genom att skicka flera förfrågningarvilket orsakar att nätverket eller systemet kraschar eller stängs av. Trots detta kan de flesta system motstå attackerna och återhämta sig enkelt.

2. Trojan Horse

Detta är en mjukvara förklädd som ett viktigt freeware eller shareware. Den förtäckta programvaraninstalleras ofta medvetet av en webmaster som inte vet vad programvaran faktiskt innehåller.

Programmet innehåller normalt funktioner som öppnar bakdörren i ditt system för att tillåtaobehörig åtkomst till ditt system när du använder programvaran. Alternativt har mjukvaran en trigger som är avstängd av vissahändelser eller före datum. När programmet släppts, stängs programvaran av ditt system eller nätverk. Spionprogram är en mindre skadlig programvara som ärvanligtvis används för att samla in data som senare säljs till marknadsföringsföretag.

3. Virus

Detta är det vanligaste hotet webmasters möter. På den mest grundläggande nivån är det enskadligt program som kan replikera sig själv. Det främsta fokuset på ett virus är att attackera och förstöra värdens system..AllmänningExempel på skadliga program är Frodo, Cascade och Tequila.

4. Webbplatser

Dessa är skuggiga webbplatser som utnyttjar säkerhetsbrister i vissa webbtekniker iför att inducera din webbläsare att delta i obehöriga aktiviteter.

5. Mask

Detta är en självkopierande malware som hämtar värdefulla resurser i ditt system tills detblir överbelastad och slutar fungera. Ormar är utformade för specifika typer av datorer som gör dem ineffektiva mot vissa system.

Så, varför brukar webbplatshackare engagera sig i dessa skadliga aktiviteter?

1. För att komma åt och använda ditt system som en Internet-relächatt för olagliga aktiviteter - sedanhackare brukar engagera sig i olaglig verksamhet, de måste dölja sin verksamhet. För att göra detta tar de över servrar för att lagra olagligt innehålleller för kommunikationsändamål.

2. Att stjäla information.

3. För skojs skull och underhållning.

4. För hämndstekniska kunniga personal som avfyrades från ett företag eller bedrägligt företag är rivalerhögst sannolikt att spricka ditt system i en hämnd attack.

5. För publicitet-vissa hackare älskar publicitet och skulle göra något för att märka.

6. Att experimentera eller testa systemet - i vissa fall begär webmastrarna IKT-experteratt sanna sina system för att identifiera sina svagheter i ett försök att hjälpa till att förbättra säkerheten.

7. På grund av en sjukdom som kallas Asperger syndrom. Människor som lider av detta tillståndär antisociala men har förmåga att fokusera på ett problem under en mycket lång period.

8. Av nyfikenhet..

9. Att kolla vilka kollegor, makar, affärsrivaler eller familjemedlemmar som är upp till.

10. För att få bragging rättigheter.

11. Som en intellektuell utmaning.

12. För ekonomisk vinst-men de flesta webbplatser hackare gör det inte för pengar, lite cyberbrottslingar lever genom att engagera sig i kreditkortsbedrägerier.

Människor i riskzonen för skadliga attacker

  • Internetsäkerhetsföretag - dessa företag har den bästa säkerheten som gör demett attraktivt mål för hackare.
  • Högprofilerade företag-politiska partys webbplatser och multinationella företag ärvanligtvis ett oemotståndligt mål för hackare som vill få bragging rättigheter.
  • Någon som helst med webbplatser, men e-handelswebbplatser är mestadels inriktade av cyberkriminella,hackare har inget emot att stänga av något sårbart system.

Hur webbsäkerhet äventyras

Hackande webbplatser kan vara mycket fascinerande. Det är uppenbart att kompromisserade företaghade en indikation på hacking, men trodde inte att infektionen skulle omfatta deras webbplatser. Få tillgång till kontroll över ditt företag betyderen stor del. För att komma åt kontroll gör en hacker en serie försök med ditt användarnamn och lösenord. Dina uppgifter kan överförasfrån en räckvidd till den andra genom korrekt avlyssning av en hackare.

Ett annat sätt att hackas är genom programvarans sårbarheter. Det gör det intemåste vara din installerade programvara, men även dina webbläsare. En hacker kan få tillgång till dina uppgifter genom att ta kontroll över din webbläsare.

Som webbplatsägare måste du arbeta för att skydda din webbplats från att varahackad. Att betona hur besökare får tillgång till din företagswebbplats är en aspekt som kan hjälpa dig att skydda din webbplats. Se till att nejreferenser visas. Gör din webbplats användarvänlig genom att observera din webbplatssäkerhet.

November 23, 2017