Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hur slutar vi hänvisa spam med Google Analytics-filter

1 answers:

Onlineföretag kräver generering av trafik och ökade konverteringar tillöverleva på marknaden. I detta fall spelar analytics en stor roll för att uppnå högtrafik och ökad omvandling. företagmed ett enda syfte att generera trafik mot deras hemsida borde ha en tendens att berätta vilken trafik som konverteras till enhög hastighet. För det mesta genererar företag innehåll för att möta kundernas behov och specifikationer - parco giochi caserta news. Generering av färskt och originalinnehåll äralltid förespråkat för när det gäller innehåll marknadsföring.

Problemen kommer in när remissspam, en analytics fiende som ändrar den tillgängligadata tar hand om människohandeln. Hänvisningsskräppor fungerar för att ändra datas noggrannhet genom att röra sig med de registrerade numren, mer sannolikttrafik. Lyckligtvis har Google det här till hands för att se till att företag som försöker lyckas på nätet misslyckas inte.

Ser fram emot att ha exakta uppgifter för ditt B2B- och B2C-företag? Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, erbjuder dig en uppgift som hjälper dig att utmärka sig utan att stöta på några problem.

Hämtningen av Referrer på Hänvisningsskräppost

För att börja med som behöver grunderna är hänvisningen den webbplats som råder nären besökare går från en hemsida till den andra. Om en besökare får klicka på en länk som hämtades på en viss artikel, kommer länken attbeskrivs i Google Analytics som referenskälla. Hänvisningskällor används huvudsakligen för att skapa insikter om hur värdefull en länk ärär till en företagswebbplats..

Information om hänskjutande spam

Hänvisningsskräppost är primär i två typer som innefattar:

Spamrapportering

  • Det här är en falsk hänvisningsskräppost som fungerar på en falsk grund. Spammen fungerar avfaking en referrer och ge det ett idealiskt namn för att generera trafik och dyka upp i din Google Analytics-rapport. Crawler referral spam fortsätterskicka länkar till din webbplats för att samla mer trafik. Namnet som används av referensspam är dock alltid falskt och oetiskt som det händer medspökehänvisningsskräppan.

Spökehänvisnings spam

  • Spökehänvisningsskräppost drivs mestadels av den oetiska digitala marknadsföraren med en sålSyftet med att främja en viss sida.

Blockera Referrer Spam med hjälp av Google Analytics

Google Analytics arbetar för att blockera både sökrobotar och spökehänvisningareffektivt sätt. För att få en lista över all hänvisningsspam, gå till Google Analytics och klicka på rapporteringsfliken. Välj tidsramen duvill och välj sedan publiken och expandera till nätverksalternativet. Gå igenom värdnamnen och samla alla de ogiltiga värdnamnen. Skapa enregelbundet uttryck som filtrerar alla ogiltiga värdnamn och hänvisningar i Google Analytics.

Digitala marknadsförare kan också blockera skräppost med hjälp av kampanjkällan. Detta ärinte bara ett tillförlitligt alternativ för att blockera hänvisningsskräppost, men den enklare. I det här alternativet körs inte värdnamnfiltret, utan snararekampanjkällan. Ha en effektiv kampanj på din webbplats genom att hantera skadliga hot och hänvisningsskräppor effektivt.

November 23, 2017