Back to Question Center
0

Semalt Expert garanterar att du behöver skydda en webbplats från Hack-försök - Här är hur

1 answers:

Det finns många former av onda attacker över internet. Många människor står inför arbetenaav många hackare i deras dagliga verksamhet såväl som under deras jobb. Hackare spenderar en betydande tid på att försöka lista utolika metoder som de kan använda för att utföra sina jobb - hosting reseller espa?a. De flesta av dessa metoder inkluderar uppgifter som DDOS-attacker eller till och med tvärplatsskript. Alla dessa attacker har ett själviskt motiv bakom och ett stort lidande för offren.

Vanligtvis kan hackare rikta sig mot din webbplats av många anledningar. Vanligtvis kan de varastjäl användarinformation som kreditkortsinformation eller till och med administratörspanelen. I andra fall kan en hacker stjäla värdefulltinformation från en webbplats som kundens information samt inloggningar för en rad viktiga aspekter av företaget. hackarekan också driva orättvis konkurrens där en hackare kan få ner din webbplats eller din sökmotoroptimering (SEO) ranking i enen mängd olika sätt. Som ett resultat är det viktigt att skydda ditt system mot hackare.

Jack Miller, den ledande experten från Semalt ,utarbetar några av de sätt som kan hålla dig borta från dessa människors attacker:

Skydd mot obehörig inresa

En av de enklaste sakerna en hacker kan göra på din webbplats försöker logga in som admin.Som ett resultat kan hackaren försöka gissa olika lösenord för att se vilken av dem som kan falla för din okunnighet. Använda säkra lösenordär viktigt. Lösenord som 12345 är inte säkra och kan avslöja hela webbplatsen till en hackare. Dessutom ska du inte använda ett lösenorddet är för lätt att gissa. Ord som ditt barns namn kan vara ett absolut gissning för en person med denna kunskap. Istället, kombineraolika tecken med olika former.

Cross Site Scripting (XSS)

Detta är ett hack som kräver användaränden. Detta hack innebär användningen av några avde formulär och textfält du använder, som en prenumerationsblankett. En hacker går in i en inbäddningskod på användarformuläret som innehåller ett manus. PåOm du trycker på, börjar skriptet köra på din server. Som ett resultat får hackaren tillgång till alla kunddata, inklusivetangenttryckningar kunden träffar när som helst de loggar på din webbplats. För att korrigera detta sårbarhet behöver du ett sätt att kodaInformation om dina formulär innan du matar dem till din databas. Som ett resultat kan skriptet inte köra på din databas eftersom det redan finnsåtgärder på plats för att göra det inte att springa.

Slutsats

För varje e-handelsaffär är cybersäkerhet en viktig fråga när det gälleratt arbeta online. Det finns många hackförsök och personer som kanske vill hacka din webbplats för många webbplatser. Säkerheten hos dinplats, liksom dina kunders välfärd, beror väldigt på dina arbeten som administratör.

November 23, 2017