Back to Question Center
0

Semalt Expert: De vanligaste sätten Hackers använder för att attackera en webbplats

1 answers:

Hacking är ett hot mot små och stora företag. Faktum är att stora företag gillarMicrosoft, NBC, Twitter, Facebook, Drupal och ZenDesk har nyligen haft sina webbplatser hackade in. Oavsett om dessa cyberkriminella villstjäla privata data, stänga av datorn eller ta över kontrollen på din webbplats, är en sak klar. de stör verksamheterna.

Artem Abgarian, Semalt Senior Customer Success Manager, erbjuder att överväga följande knep som en hacker kan använda för att infiltrera i dina webbplatser / system.

1 - logo making website free. En injektionsattack

Denna attack inträffar när det finns fel i ditt SQL-bibliotek, SQL-databas eller till och med operativsystemetsig. Ditt team av anställda öppnar vad som passar som trovärdiga filer men okända för dem, filerna har dolda kommandon (injektioner). Genom att göraså de tillåter hacken att få obehörig tillgång till konfidentiella uppgifter som kreditkortsuppgifter, bankkonton, personnummer,etc.

2. En Cross Site Scripting Attack

XSS-attacker uppstår när ett filpaket, en ansökan eller en webbadress "få förfrågan" skickas tillwebbläsarens fönster. Observera att vapnet (kan vara någon av de tre som nämns) under attacken omger valideringsprocessen. Som ett resultat,användaren blir lurad att tro att de arbetar på en legitim webbsida.

3. Broken Authentication & Session Management Attack

I det här fallet försöker hackaren att utnyttja ett svagt användarautentiseringssystem.Detta system innefattar användarnamn, session ids, nyckelhantering och webbläsarkakor. Om det finns ett smutthål någonstans kan hackare komma åtditt användarkonto från en avlägsen plats sedan loggar de in med hjälp av dina uppgifter.

4. Clickjack Attack

Clickjacking (eller UI-Fix Attack) uppstår när hackare använder flera, ogenomskinligalager för att lura användaren för att klicka på toppskiktet utan att misstänka en sak. I det här fallet klickar hackern "kapningar" som menadeför din webbsida. Genom att genom att noggrant kombinera iframes, textrutor och stylesheets, leder en hackare användaren till att tänka på detDe loggar in på sitt konto, men i själva verket är det en osynlig ram som styrs av någon med en bakre motiv.

5. DNS Spoofing

Visste du att gamla cacherdata som du har glömt om kan komma och hemsökadu? Tja, en hacker kan identifiera en sårbarhet i domännamnssystemet som tillåter dem att avleda trafik från en legit server till dummywebbplats eller server. Dessa attacker replikerar och sprider sig från en DNS-server till en annan, spoofing allt på sin väg.

6. Socialteknik Attack

Tekniskt är det här inte hacking i sig. I det här fallet ger du konfidentiell informationInformation i god tro säger över en webchatt, e-post, sociala medier eller genom någon online-interaktion. Men det är här ett problem kommeri; Det du trodde var en legit tjänsteleverantör visar sig vara en knep. Ett bra exempel är "Microsoft Technical Support" bluff.

7. SYMlinking (en inre attack)

Symlinks är speciella filer som "pekar på" en hård länk på en monterad filsystemet. Här positionerar hacker strategiskt symlinken så att applikationen eller användaren som kommer åt slutpunkten förutsätter att de äråtkomst till rätt fil. Dessa ändringar korrumperar, skriver över, lägger till eller ändrar filbehörigheter.

8. Anmälningsattack på flera sidor

Dessa attacker händer när användaren är inloggad på sitt konto. En hackare från enfjärrplats kan utnyttja denna möjlighet att skicka dig en smidd HTTP-begäran. Det här är meningen att samla din cookieinfo. Denna cookie dataär fortfarande giltigt om du är inloggad. För att vara säker, logga alltid ut av dina konton när du är klar med dem.

9. Fjärrkontrollen för exekvering av koden

Detta utnyttjar svagheter på din server. Kompatibla komponenter som fjärrkataloger,ramar, bibliotek och andra mjukvarumoduler som körs på användarautentiseringsbasen riktas mot malware, skript och kommandorader.

10. DDOS Attack

En distribuerad denial of service attack (förkortad DDOS), inträffar när maskinenseller serverns tjänster nekas till dig. Nu när du är offline, tippar hackarna med webbplatsen eller en viss funktion. Målet medden här attacken är detta: avbryta eller ta över ett löpande system.

November 23, 2017