Back to Question Center
0

Semalt: Allt du behöver veta om återkommande webbapplikationssäkerhetsattacker och sätt att undvika dem

1 answers:

En ökning av malware som är skriven inriktning mot Windows istället för Mac-operativsystemsystem i det förflutna lämnade många tekniska guruer undrar orsakerna till trenden. Många hävdade att detta kan bero på styrkan iMac medan andra såg det som en följd av ett stort antal användare av Windows, vilket gör det till ett givande satsning för webbplatshackare.Tyvärr har Mac-populariteten kommit med en ökning av antalet trojaner och relaterad skadlig kod med potential att skada den.

Igor Gamanenko, kundsucceschef för Semalt ,fokuserar på ett behov av att skydda inte bara webbläsare utan även webbapplikationer.

Källor för drivkraft för hackare på webbplatsen

När användare ger dig information att lagra i din databas, har de förväntningaratt det skulle förbli konfidentiellt. Det som inte är känt är att en webbplats hackare någonstans gräver runt din webbplats letar efter svagpekar på att utnyttja - avene ystheal creme test. Endera av följande kan inspirera sina avsikter.

  • Bevisa deras förmåga till samhället.
  • Orsak till förlust för ditt företag genom databas förstörelse.
  • Pilfer användardata.
  • Ladda ner kritisk information till försäljning på den svarta marknaden. I detta fall,de lämnar inga spår och fortsätter att göra skada under en längre tid.

Skäl till varför webbplatshackare riktar sig till en ansökan

1. Popularitet är huvudorsaken. När du har byggt ett framgångsrikt internetplats måste det vara konkurrenter som känner sig oförmögna och måste göra någonting för att förbli relevanta.

2. Politiska skäl..Detta framgår av sådana grupper som anonym orkestratvars motiv att attackera regeringar och religiösa organisationer är att göra uttalanden.

3. Angre anställda samarbetar också ibland med utomstående som ett resultat av missnöje.

Mest återkommande hackingattacker

1. SQL Injection Attacks

I detta fall är syftet med en attack på databasen att stjäla, förstöra eller modifieraanvändar information. Till exempel kan webbplatshackern anpassa finansiella resultat av ett företag och stjäla också avgörande kundinformationsom kreditkortsnummer.

2. Cross-Site Scripting Attacks

Detta innebär att du lägger in skadlig kod som utförs på offerets sida.

3. Distributed Denial of Service Attacks

Detta innebär att tusen IP-adresser skapas för att översvämma en webbplats med trafik.Detta gör en webbplats långsam eller otillgänglig under en viss period.

4. Cross Site Request Forgery Attacks

En användare lutas för att ladda ner en länk eller bild under en autentiserad session som hjälperi utförandet av skadliga attacker.

Sätt att skydda dina tillgångar och användare

Med webbapplikationer som omges av alla ovanstående sårbarheter, ingen utvecklareskulle vilja riskera hans ansträngningar. Detta gör det nödvändigt att införliva förebyggande åtgärder från början till slut. NågraLösningar anpassas till specifika uppgifter medan andra görs löpande. Granskning av koder, deras skanning och buggjaktprogrammåste utföras under hela livscykeln. Om man letar efter angreppsspecifika lösningar kan man välja mellan att genomföra användningenav CAPTCHAS, användning av lagrade procedurer med automatiska parametrar eller användningen av en webbapplikationsvägg som övervakar och blockerar potentialenattacker.

November 23, 2017