Back to Question Center
0

Riktlinjen från Semalt - Hur man frigör din webbplats från Hacking Attacks

1 answers:

Det är mycket cyberbrottslighet som pågår över nätet. Som ett resultat måste människor stannamedveten om dessa individer. För en person som äger en webbplats ligger säkerheten hos e-handelsföretaget plus dina kunders säkerhet i dinhänder. Hackers utgör grunden för bluffattacker, phishing-sidor och olika malwarehackar som att använda trojaner som finns i e-postbilagor - cheap dedicated unmetered.

Vanligtvis riktar hackare webbplatser av många anledningar. De kan vara från konkurrentenssida, som försöker ta ner din webbplats. I andra fall kan hackarna vara personer som söker personlig information som lösenord för e-posteller till och med kreditkortsinformation. Det finns många former av hack, varav de flesta handlar om att göra offeret lidande.

Jack Miller, den ledande experten från Semalt ,diskuterar några av de tips som kan hålla dig borta från dessa hackare:

1. Använd säkra lösenord.

Som administratör av en webbplats har ditt lösenord en enorm administrativ roll att görasäker på att hela webbplatsen är säker. Enkla lösenord som 12345 är inte säkra och kan bli offer för ett prov och felhackattack. I andrainstanser bör du inte använda lösenord som är för uppenbara. Ett lösenord som en födelsedag eller ett barns namn är inte tillräckligt säker. Det borde varaen komplex ordstruktur, som kombinerar olika typer av tecken i olika stilar..Du bör också se till att andra parter använderwebbsidorna har också säkra lösenord.

2. Använd HTTPS.

Med ett säkerhetsskikt kan skydd betyda det bästa för din webbplats. Till exempel,webbplatser som har en HTTPS-värdplattform har en fördel för dem som inte gör det. Som ett resultat, säkerheten på din webbplats samtDet som är för dina kunder är mycket beroende av din värdplan. Personer som dra nytta av användandet av dessa idéer blir dessutom säkrawebbplatser som de flesta hackare inte kan tränga igenom.

3. Känn dig bekant med skript.

De flesta hackare använder kraften i att använda skript och CMS-plattformar. Dessa systeminnehåller sårbarheter som en bestämd hackare kan göra sig igenom. Var medveten om de unika typerna av tecken som löper genom dinsystem eftersom det finns olika typer av sårbarheter som finns i denna typ av kod. Till exempel webbplatser skrivna i PHP, ASP ochJavaScript visar många hål i systemet. De flesta utvecklare förbiser dessa buggar och säkerhetsåtgärder men tenderar att driva de flesta verkhackare. Du kan använda olika SEO- och Webmasters verktyg för att hitta dessa fel och ta hand om dem.

Slutsats

Hacking blir en del av våra dagliga liv. De flesta personer som tillbringar någrabetydande tid på nätet står inför många hackförsök. Situationen blir värre för de individer som kör olika internetförfaranden som administratörer till e-handelswebbplatser. Hackers kan hacka en webbplats och ta ner några av dess viktiga aspekter som verksamheter.Din sökmotoroptimering (SEO) -insats kan snabbt bli något på grund av enkla och framgångsrika hackar. Som ett resultat, säkerheten för dinwebbplatsen och din kunds säkerhet ligger i dina händer som administratör för den webbplatsen. Du kan använda tipsen i dessa riktlinjer för att göraDin webbplats säker, bulletskyddad mot hackare.

November 23, 2017