Back to Question Center
0

Hur Hackers Hack - Semalt Expert Concerns

1 answers:

I varje onlinefaktor som involverar en server finns det vanligtvis risk för hacking. DeInternet inkluderar en användare som skickar och tar emot information till en server. Som ett resultat fokuserar det mesta av webbutvecklingen på användaren ochinte systemets stabilitet. Därför skapar människor en e-handelswebbplats som bara kan utföra dessa uppgifter på ett exemplifierande sätt,ignorerar det faktum att individer med misssamma intentioner också kan använda denna chans. Som ett resultat, säkerheten på din webbplats samt att avdina kunder beror på hur effektivt du kan bekämpa hackförsök.

Det finns många sätt genom vilka människor utför sina hackar - oculos da oakley masculino espelhado. Hackers mål är atthitta obehörig post online och få tillgång till information som annars stannar i serverns databas. I vissa fall kan de försökata ner en webbplats med hjälp av botnets eller andra skadliga medel. Många personer som gör webbplatser som bloggar eller e-handelsplatser undrarhur hackare utför sina hackar. För att man ska kunna fastställa medel och mekanismer för att förhindra hackare behöver man förstå hur hackarehack webbplatser.

Jack Miller, kundsucceschef för Semalt ,specificerar några metoder, vilka hackare använder, enligt nedan:

Cross Site Attacks (XSS)

Dessa är användarmedierade koder som kan köras på en server och attackera en sårbardator..Hackern börjar med att lura användaren för att klicka på en länk som är skadlig. Den här länken kör ett skript i webbläsaren, därhacker hittar kanaler för att använda andra exploater. Till exempel kan hackern ta alla webbläsardata som lösenord och cache. Hackarenkan också använda webbläsares funktioner som en mikrofon och webbkamera på distans utan medgivarens medgivande.

SQL-injektion

Detta utnyttjande utnyttjar sårbarheten hos vissa programmeringsspråk. Dettautnyttja mest fungerar på webbplatser som har en dålig kodstruktur. Till exempel kan en PHP-webbplats bli föremål för en SQL-injektionsattack.Hackern försöker bara komma åt webbdatabasen och hämtar all data. Information som företagsdata, användarinloggningar och kreditKortinformation blir sårbar på detta sätt. Dessutom kan angriparen ladda ner, ladda upp eller redigera fält i kolumnerna och radernaav de data du använder. I andra fall kan hackare använda paketredigering, där de stjäl data som det passerar mellan servernoch användaren.

Slutsats

När vi gör webbplatser, misslyckas vi med att känna igen den potentiella förlusthackern kansätta på våra e-handelsföretag. Som ett resultat är många webbplatser byggda för att betjäna en kund utan hackare i åtanke. Hackers kan utföramånga förfaranden på en webbplats, varav de flesta kan innebära stjälning, bedrägeri eller misshandel av privat information. Kort sagt, din säkerhets säkerhetwebbplats, liksom hos dina kunder, beror på dig, ägaren och admin. De flesta av sökmotoroptimering (SEO) -insatser riktar sig mot att ökaGiltigheten av en webbplats samt SERP-synlighet. Hackers kan ta ner en webbplats i detta avseende. Kunskapen om metoderna för hackningkan spara en betydande företagstab samt öka domänmyndighet på sökmotorer på grund av säkerhet.

November 23, 2017