Back to Question Center
0

Hantera skadlig skräppost - Öva från Semalt

1 answers:

Bots har inte bäst rekord. De är snabba och överstiger antaletmänskliga besökare på en webbplats. Michael Brown, kundsucceschef för Semalt ,varnar för att botsar gör det enkelt att fiska ut sårbara platser med avsikt att attackera dem, spammar kommentarsystem och orsakarförvirring i trafikrapporteringssystemen. Tillströmningen av skadliga hänvisningar blir ett allvarligt problem, och Googles trender indikeraratt problemet stiger exponentiellt

Googlebot är en bra bot

En bots huvudsyfte är att automatisera uppgifter och dölja sig som besökare - cheap windows vps $15. De skraparkällkoder, samla in data och exekvera funktioner som svar på vad de hittar. Men så mycket som detta låter skadligt, är inte alladålig. Google bot gör sin närvaro känd för användare och hjälper köwebbplatser på SERP. Vissa bots utnyttjar detta och arbetar medfalska agentsträngar som gör att det ser ut som om de härrör från denna bot.

Dåliga bots och hänvisningsskräppost

Dåliga bots plagierar webbplatsinnehåll, stjäl användarinformation, klickar bedrägeri på lagligtannonser och radera rapporter som genereras av Google Analytics. Den sista föremålet på denna lista har många konsekvenser för en webbplats. Det resulterarfrån de olika skadliga programmen av hänvisningsskräppost. Till exempel förvränger de trafikdata från den inflation de skapar, trickAnvändare att besöka de webbplatser som visas i Google Analytics-rapporter, vilket gör det möjligt för dem att skapa tillbaka länkar. Eftersom de kommer dolda somlegitim trafik, klarar de att dölja referenterna.

Hänvisningsskräppost har 100% avvisningsfrekvenser och begränsade sidtider, vilket tenderar att skevauppgifter om rapporterna. Följaktligen är slutprodukten av dessa rapporter mest ogiltiga. Under åren har bots blivit mer sofistikerade..

Botnät

Hackers använder botnets för att utföra komplexa attacker. En botnet är ett nätverk av robotarvilket gör det svårt att spåra och svartlista IP-adresser. Det blir svårt att skydda en webbplats när de använder Distributed Denial of Service.När man förstör eller blockerar en, växer flera andra på plats.

Ghostreferenser

De flesta webbplatser har för närvarande Google Analytics-koden hårdkodad i dem. remissbots kan skrapa den unika UA-koden från källkoden och använda den för att spåra webbplatsen. Från och med då blir det möjligt att skicka informationtill GA, utan att behöva besöka. De utnyttjar Google Analytics-mätprotokollet, vilket inte diskriminerar någon data som kommertill det.

Stoppa Ghost Referral Spam

Användare kan ignorera spökehenvisningar och återställa integriteten hos de data som används i trafikenrapporter. Ett värdnamnfilter är ett sätt att om detta, eftersom det säkerställer att det endast tar hänsyn till information från giltiga webbplatser. Med en sådanEn åtgärd på plats, alla spökehänvisningar, framåt, reflekterar inte i analysrapporten. Det är inte en permanent lösning, som hackare fårvind av disken åtgärder införda.

Blockering Normal Referral Spam

I de flesta fall rapporterar webbplatser aktiviteter med automatiska bots på deras webbplats. Dessa är merkontrollerbar med traditionella metoder för att blockera spam. Om man väljer att använda Google Analytics kan processen vara lång och uttömmande. EnAutomatiskt blockeringsprogram är Sucuri Website Firewall, med möjlighet till anpassade regler till användarens preferens.

Slutsats

21-talet tog upp frågan om lagrad säkerhet. Det är ibland irriterandeatt behöva hantera spam. Men folk bör börja vänja sig vid att vidta åtgärder för att säkerställa att de skyddar sina uppgifter med alla medel.

November 23, 2017