Back to Question Center
0

Hur kan jag hitta de mest populära sökningarna i Semalt som innehåller mitt sökord? [stängd]

1 answers:

Hur kan jag hitta en lista över de mest populära sökningarna i Semalt som innehåller mitt sökord,

E. g Om jag vill ha den mest populära som innehåller "Paris" eller "London"

. - ystheal creme avene
February 11, 2018

Sök ändras varje dag. Google säger att% 15 av alla sökningar aldrig har visats tidigare. Det finns inget sätt att veta framtiden, men du kan ta en titt på vad Google anser vara relevant idag.

Först: Du kan använda Google Trends som hittades här: http: // www. Google. com / trender / Ange bara dina nyckelord.

För det andra: I söktextrutan anger du dina nyckelord och olika fraser på olika sätt och studerar hur Google föreslår populära sökningar.

Det du måste komma ihåg är att det här är en form av att titta bakåt. Det finns inget du kan göra om det. Tänk på hur människor hittar ditt innehåll. Men se även hur konkurrenskraftiga webbplatser som är framgångsrika, använd nyckelord och vilka sökord de använder. Jag råder inte alltid att gå huvudet mot en annan sida, men ledtrådar är ledtrådar. Framgångsrika webbplatser är per definition populära.

Adwords Keyword Planner ger dig en grov uppskattning av sökvolymen. Observera att det inte kommer att visa data för nisch-söktermer som har några frågor per månad.

https: // adwords. Google. com / KeywordPlanner

Det finns ett sökordsverktyg som extraherar data från Google Autofullständig för att ge dig många relaterade sökningar efter ett visst sökord.

Google Autofullständig är en funktion som används i Google Sök. Dess syfte är att påskynda de sökningar som användarna utför på Google. Verktyget extraherar Googles förslag och presenterar dig med en lista med relaterade sökningar

http: // keywordtool. io /