Back to Question Center
0

Semalt - Warrior Forum i dagens internetmarknadsföring

1 answers:

Det finns många sociala medier och forum för att få information om internetmarknadsföring, men det mest populära stället är Warrior Forum, även känt som WF. Som internet- eller socialmedia-marknadsförare bör du vara uppmärksam på vad som händer och hur du kan få nytta av din online-verksamhet på ett bättre sätt. Det är säkert att säga att Warrior Forum är en användbar plattform som hjälper dig att veta allt om onlineföretag.

Det är svårt att inte nämna att Warrior Forum har sina egna fördelar och nackdelar. Det bästa är att detta forum förblir aktivt hela tiden och har svar på nästan alla marknadsföringsrelaterade frågor.

Hämta nedanstående tips från Igor Gamanenko, en toppspecialist på Semalt , för att få legitiska svar på dina frågor.

1. Krigsrummet

Krigsrummet är en betald sektion av detta forum och ger oss användbar information om skräpprodukter. Här skakar intelligenta personer och internetmarknadsförare händer och diskuterar de dagliga projekten, men det går inte att ansluta sig till det här avsnittet tills du har betalat medlemsavgiften.

2. Anställd av berömda affärsmän

De legitiska personer som har utdelat sig i detta avsnitt är Rand Fishkin (Moz), Patrick Sexton (Feed The Bot), Pat Flynn (Smart Passive Income), Brian Clark (CopyBlogger) och Yaro Starak (Entrepreneurs Journey).

Krigareforumets problem

De viktigaste problemen med denna plattform har beskrivits nedan.

1. Broken English Posts

En bruten engelsk post är ett av de stora problemen med Warrior Forum. Jag har observerat att många användare på denna plattform inte ens vet hur man skriver engelska. De fortsätter att upprepa deras stavfel och ber om hjälp från de inhemska engelska högtalarna.

2. Samma frågor igen och igen

Ett annat problem med denna plattform är att samma frågor upprepas nästan dagligen. Warrior Forum skapar en röra för nya och befintliga användare som nybörjare frågar liknande saker som "hur man rankar en webbplats", "fungerar denna produkt bra" och så vidare.

3. Det fria medlemsskapet

Det mesta av informationen i det här forumet är tillgängligt för gratis medlemskap, vilket innebär att du inte behöver betala något för att veta mer om teknikerna för att arbeta online. Den fria versionen omfattar en rad ämnen som online marknadsföring, offline marknadsföring, e-handelswebbplatser, SEO, e-postmarknadsföring, marknadsföring av sociala medier och andra liknande ämnen. På en uppskattning finns över trettio olika sektioner där många ämnen diskuteras varje dag.

4. Guru Wannabes

I de liknande åren att ställa frågor hittade jag några guru wannabes där folk älskar att förfalska det innan de faktiskt påbörjar sina affärer online. Denna information kan vara användbar för individer som vill ha lite inspiration eller vill dyka upp tårna i sociala medier marknadsföringsvärlden.

5. Krigare Fråga mig Något

Den här nya sektionen har många intressanta inlägg och diskussionssektioner. Här kan du fråga dina marknadsföringsrelaterade frågor och förbättra ditt företag på internet. För en ny online marknadsförare har det här avsnittet av Warrior Forum många tips, handledning och artiklar att dra nytta av. Du kan ta råd från experter om hur man ska bli framgångsrika affärsmän inom några månader. Genom att agera på deras råd kan du skära ut din väg och kan enkelt växa din verksamhet.

Slutliga tankar

Med rikedom av tips, tricks och användbar information är Warrior Forum idealiskt för dem som aktivt söker efter handledning om sociala medier och marknadsföring på nätet Source . Även om du inte har en webbplats kan du gå med i denna plattform för att lära dig mycket av dina seniorers erfarenheter

November 29, 2017