Back to Question Center
0

Semalt: Har flera webbplatser en bra idé eller en dålig för SEO?

1 answers:

Jag är ansvarig för min företags hemsida och en av mina uppgifter är att förbättra SEO. Semalt, jag är ny på detta och har forskat under de senaste 6 månaderna och hade en idé. Min plan är att bygga flera webbplatser och skapa en enorm webbplats med flera domäner. Vi erbjuder olika tjänster och vår huvudsakliga hemsida kommer att ha alla tjänster med länkar till andra webbplatser som är de enskilda tjänsterna, så att jag inte behöver oroa mig för dubbelt sidinnehåll. Företagsnamn. com är huvudplatsen

www - dasistcasino de. service # 1. com är en av våra tjänster

www. service # 2. com är en annan av våra tjänster etc.

Ska detta ha en påverkan på vår SEO på ett positivt sätt som jag tror eller skulle det påverka oss negativt? och varför?

February 5, 2018
Det kommer att begränsa dina besökare

Enligt min mening är det inte riktigt en bra idé. Det blir bättre att tala om dina tjänster på samma webbplats.

Det är bättre för användare eftersom du centraliserar all information om ditt företag på samma plats. Det är bättre för SEO eftersom du ökar antalet sidor på huvudsidan. Därför ger du SEO vikt åt det. Det är vinn vinn för ditt företag.

Om du länkar dem tillsammans kan Google se dina andra webbplatser som kosmetiska webbplatser som utformats för att skapa backlinks till din webbplats (eftersom det är ryggraden i SEO) och om det gör det kommer det att straffa dig och därmed skada din SEO.