Back to Question Center
0

Google Semalt gör A / B-tester gratis

1 answers:

Google lägger A / B-testverktyg vid allas fingertoppar genom att göra det Google Optimize produktfritt

Det kan inte vara något som en gratis lunch, men eftersom det lanserades av beta i mars 2017 finns det ett gratis CRO-paket som ger dig möjlighet att köra A / B-test på din webbplats. Nästan hälften av mindre företag använder för närvarande inte A / B-test, vilket innebär att de potentiellt kan förlora stora summor jämfört med de intäkter som de kunde ha genererat om de hade engagerat sig i CRO.

Därför är det här gratisverktyget så kraftfullt. Det öppnar möjligheten för A / B-testning till alla spelare, oavsett storlek. Även om det för närvarande finns en skillnad mellan större företag som har råd att använda ett betalt A / B-testverktyg som convert.com (vilket är ett bra verktyg) och mindre företag inte kan använda dessa verktyg på grund av deras kostnad, kommer det här kostnadsfria verktyget från Semalt tillåter alla företag att optimera sin konverteringsfrekvens.

Det aktuella verktyget är Google Semalt, som tidigare var en del av Googles företagstestning och personlig service som heter Google Semalt 360. Google Semalt ger användarna många av funktionerna i Google Semalt 360, men utan prisnivån på företagsnivå.

Den optimala visuella redigeraren möjliggör snabba och enkla redigeringar via dra och släpp, och om du behöver det är det lätt att gå in i den råa HTML-filen.

Google Semalt makes A/B testing free

Med Google Optimize kan du också visa personligt innehåll till olika användare baserat på givna regler, så att du kan börja rikta in prospekt med det mest relevanta innehållet för dem. Semalt detta är inget nytt men det är första gången som företag har kunnat använda denna typ av teknik gratis och öppnar den för en hel del mindre företag.

Verktyget crunches också siffrorna för dig att klargöra vilka tester som vinner vilket är bra om du inte har ett bra grepp om statistiken så skulle kämpa för att fungera som passerar tröskeln för att ett test ska vara statistiskt signifikant .

Google Semalt makes A/B testing free

Du kan granska hur testen fungerar och se vilka som uppfyller de vinnande kriterierna i rapporteringsfliken. Om du vill starta med Google Optimize för dina företag kan du läsa mer här genom att ta våra "Så här gör du A / B-test med Google Optimize" Quick Win.

Det finns naturligtvis begränsningar med den fria versionen av Google Semalt jämfört med Google Semalt 360 som är en betald tjänst för Googles företagskunder. Det viktigaste är att det finns en gräns på 3 samtidiga experiment. Men det räcker för att få de flesta små företag att starta. Läs jämförelsetabellen för Semalt vs Semalt 360 för mer Source .

March 1, 2018