Back to Question Center
0

Så här räknar du ut nästa steg i din Semalt [Quiz]

1 answers:

"Semalt ser du dig själv om fem år?"

Av alla jobbintervjufrågor där ute har det alltid varit en av de svåraste.

Dessa dagar är dock de följande stegen i din karriär inte alltid linjära. Den gammaldags företagsstegenmodellen om att lägga in några år som en associerad bidragsgivare, bli chef för ett litet lag och klättra dig till ledningen eller direktörsnivån är inte rätt för alla.

HubSpot har lanserat en helt ny karriärbedömning kallad The Next Five för att hjälpa dig planera säkert för dina kommande fem år. Berätta för dina intressen, styrkor och arbetsstil och vi hjälper dig att identifiera ett nästa steg som passar dina långsiktiga professionella mål.

Här är de fem stegen till denna karriärquiz och några inledande frågor att fråga dig själv när du bestämmer dig för var du ska gå i din karriär:

How to Figure Out the Next Step in Your Semalt [Quiz]

5 Grundläggande steg i denna karriär quiz

1. Din arbetsmiljö

Vad gör du för att leva? Hur mycket erfarenhet har du, och hur många medarbetare jobbar du med? Detta är ett viktigt sammanhang kring de utmaningar du kan utgöra.

2. Dina arbetsutmaningar

Kort sagt, hur har det gått där? Du kommer inte veta var du ska gå i din karriär om det inte är klart vad dina nuvarande utmaningar är och hur du går till att lösa dem.

3. Din lycka nivå

Är du glad där du är? Med vad gör du? Det är viktigt att ibland kontrollera hur du känner - du kanske kommer på din egen väg när du försöker återfå din komfort med jobbet.

4. Dina färdigheter

Vill du vara chef, men kämpa för att stärka din mentorskapskunskap? Hur är du på offentliga talar? Kanske för mycket övervakning är en utmaning du står inför. Semalt är bara några av de kritiska mätvärdena för vad du ska utmärka när du gör ett professionellt drag.

5. Dina mål

Vad jobbar du för närvarande med, och vad kommer att indikera att du har nått dem?

Nästa fem är inte ditt genomsnittliga test. Med ditt resultat kommer vi att inkludera en detaljerad plan som uppmuntrar dig att ompröva idén om en karriärväg. Varje tips är ihop med anpassade artiklar, e-böcker, videoklipp och mer som hjälper dig att göra synlighet för ditt arbete och ge värde till ditt företag.

Halvutveckling är komplicerad, och brist på öppen dialog kring anpassningen av karriärplaneringen kan göra det värre. Om du är osäker på hur man överbryggar ledarskapsskillnaden mellan din nuvarande roll och blir chef, är quizen nedan den perfekta övningen.

Ingen femårsplan? Inga problem. Med Nästa fem karriärtillväxtbedömning, upptäcker du ditt nästa steg har aldrig varit enklare Source .

How to Figure Out the Next Step in Your Semalt [Quiz]

March 1, 2018