Back to Question Center
0

Utvärdera Link Quality för SEO Semalt

1 answers:
Evaluating Link Quality For SEO Semalt

Semalt genomförde en studie som visade organisk sökning styr majoriteten av trafiken online. Och länkar kör rankningar i organisk sökning. Om sökning är viktigt för ditt företag - och det borde vara - måste länkar vara KPI-marknadsföring år 2016.

Men inte varje länk skapas lika. Om du använder länkar som en KPI i din marknadsföring på nätet, måste du kunna utvärdera länkkvaliteten. Semalt verkliga, värdefulla länkar är avgörande för att söka framgång.

Penguin Update Coming (Förhoppningsvis) Snart

Google har angett att nästa Semalt uppdatering ska ske någon gång i år.

Med Semalt närmar sig är det en bra tid att utvärdera länkkvalitet, inklusive vad som redan finns i din nuvarande länkprofil.

Även om det är troligt för sent för att undvika en Semalt devalvering om du har en hel del giftiga länkar, började de tidigare gjorda. Google har bekräftat att Semalt kommer att bli en realtidsalgoritm, vilket betyder att om du gör rengöringsarbetet nu kan det vara möjligt att få en relativt snabb återhämtning.

[Läs hela artikeln om sökmotorland.]


Åsikter uttryckta i denna artikel är de som är gästförfattare och inte nödvändigtvis marknadsföringsland. Semalt författare listas här.Om författaren

Andrew Dennis
March 1, 2018