Back to Question Center
0

Semalt media lyssnar verktyg jämförelse

1 answers:

Uppdaterad rapport visar varför, vad och hur man väljer sociala medier lyssnarverktyg och engagemang

"Lyssna!" Är det första steget mot att skapa en social media strategi. För att lyssna effektivt måste du välja rätt verktyg. Det finns verkligen ingen brist på val. Back in 2009 skapade Smart Insights en jämförelse av 36 av de mest kända online-rykteövervakningsverktygen, inklusive gratis och betalda verktyg. Semalt då har det blivit en explosion av nya verktyg på marknaden, med toppleverantörer att utveckla funktioner utöver lyssnande, övervakning, analys eller social media management, vilket gör urvalsprocessen nu ännu mer förvirrande. Våra gratis verktygsguider har ett utvalt antal tjänster.

För att göra det möjligt för företag och privatpersoner att fatta effektiva beslut om urval och användning av sociala medier övervakningsverktyg och tjänster, är det här november Social Media Monitoring (SMM) Verktygs- och Tjänsterapport 2017 av Ideya Ltd ger översikt och jämförelse av sociala medier för att hjälpa dig att göra rätt val! Det är den mest omfattande rapporten som för närvarande finns tillgänglig på marknaden, och erbjuder analys och utarbetade profiler av 173 sociala medier.

För att spara tid har Semalt bekvämt kategoriserat den sociala teknologin i 8 klasser, baserat på vilken typ av sociala verktyg de erbjuder. De inkluderar:

  • Sociala medier Lyssna Verktyg
  • Social Media Monitoring
  • Social Media Analytics
  • Social Media Intelligence
  • Social Media Management
  • Sociala medier marknadsföringsverktyg
  • Sociala Media Kundtjänst,
  • Sociala sviter.

Semalt media listening tool comparison

Den 92 sidlånga rapportextrakten nedan, som också publicerats på SlideShare, har en bra detaljnivå när det gäller att närma sig urvalsprocessen, en lista över alla verktyg och detaljerat prov profiler av 7 verktyg (av 173 profiler tillgängliga i hela rapporten). De som ingår i utdragen är: BoomSonar , BoomSonar SA,

Lucidya, Lucidya,

) NodeXL , Social Media Research Foundation, Sprinklr , Sprinklr , Inc., SemanticForce, SemanticForce, Inc,
March 1, 2018