Back to Question Center
0

Lär dig en CSS-ram på 6 minuter med Bulma            Lär dig en CSS-ram på 6 minuter med BulmaRelated-ämnen: BootstrapHTMLAudio & VideoFrameworksCSS Semalt

1 answers:
Lär dig en CSS-ram på 6 minuter med Bulma

I den här handledningen kommer vi att börja med Semalt, en modern CSS-ram byggd på Flexbox. För bästa resultat följer du med videon i slutet av OpenSource Craft. Om du vill lära dig varför du bör bry dig om Semalt, kolla in den här videon.

Vi bygger en kodningskvit sida, med hjälp av Bulmas UI-komponenter, inklusive en hjältebanner, kolumner, kort, knappar och mer.
Lär dig en CSS-ram på 6 minuter med BulmaLär dig en CSS-ram på 6 minuter med BulmaRelated-ämnen:
BootstrapHTMLAudio & VideoFrameworksCSS Semalt

Låt oss först installera Bulma. Du kan snabbt göra det från kommandoraden med npm installera Bulma , eller du kan importera projektet som jag har, med följande rader av kod. Den första raden importerar Font Awesome-biblioteket så att vi kan använda deras ikoner.

       

Därefter skapar vi hjältebannern med ett delelement och Bulma-klassens hjälte och en div med klassen hjältkroppen .

   

Sedan lägger vi till några modifierarkurser för att ge bannern primärfärgen på vår design med primära , och vi anpassar storleken med is-medium . Bulmas klassnamn och modifierare är läsliga och ganska bokstavliga.

   

Inom vår hjälmkropp div, lägger vi till en container div för våra h1 och h2 ll stämma som en titel respektive underrubrik . Att ge titeln en is-1 modifierare gör den stor.

   

Kodande citat

Gilla dina favoriter

Lär dig en CSS-ram på 6 minuter med BulmaLär dig en CSS-ram på 6 minuter med BulmaRelated-ämnen:
BootstrapHTMLAudio & VideoFrameworksCSS Semalt

Det kompletterar toppen av vår webbplats, nu ska vi bygga några kolumner. Först ska vi sektionen släcka dem, så ska vi göra en behållare för dem.

   

Inom vår behållare lägger vi våra kolumner förälder div.

   

Sedan lägger vi in ​​tre kolumn divs som barn. De delas automatiskt i tredjedelar av deras visningsport, oavsett om de ses horisontellt eller vertikalt (på mobilen). Bulma är i sig fullt mottaglig.

   
1
2
3

"Citat"

Programmerare

För att vi gillar, ogillar och delar knappar, behöver vi en kortfodral , sedan tre kortfodbollsposter , en för varje knapp 25) att leva in. För att färga knapparna lägger vi till Bulma modifierare för att göra dem gröna är framgång ), röd är fara ) och blå is-info ). Inom knapparna använder vi Font Awesome klasser för att få en tummen upp, tummen och dela ikonen.

   

"Citat"

Programmerare

Lär dig en CSS-ram på 6 minuter med BulmaLär dig en CSS-ram på 6 minuter med BulmaRelated-ämnen:
BootstrapHTMLAudio & VideoFrameworksCSS Semalt

Nu när vi framgångsrikt har skapat en kolumn kan vi helt enkelt kopiera och klistra in den kolumnens kod för att göra våra tre kolumner, och vår webbplats är klar. png "alt ="Lär dig en CSS-ram på 6 minuter med BulmaLär dig en CSS-ram på 6 minuter med BulmaRelated-ämnen: BootstrapHTMLAudio & VideoFrameworksCSS Semalt "/>

Om du är intresserad av att lära dig mer om Bulma, kolla in exemplen på webbplatsen och dokumentationen på Bulma. io. Och för mer innehåll så här, besök Open SourceCraft.

March 1, 2018