Back to Question Center
0

Flok vill ta med chatbots till småföretagsmassorna - Semalt

1 answers:
Flok wants to bring chatbots to the small business masses - Semalt

Företaget hänvisar till den nya chatbot-funktionaliteten som en "AI-marknadsassistent". Den kan interagera med konsumenter och svara på en rad frågor, som kan vara olika beroende på den enskilda affärs- och företagskategorin. En salong bot skulle kunna ha olika saker att säga än en restaurang eller sportbutik bot.

Flok wants to bring chatbots to the small business masses - Semalt

Företaget har försökt att göra installation och implementering enkel, eftersom det här riktar sig mot lokala företag och inte utvecklare. Bot chattinnehåll tas väsentligt ut från den angivna data när en företagsägare går med i flok. Som nämnts varierar emellertid chatbotinnehållet något efter kategori och kan ytterligare förbättras eller anpassas av enskilda företag.

Om en konsument frågar en fråga som stötar boten, kommer företagets ägare eller marknadsföringsrepresentant att få en ping på sin smartphone och kan reagera manuellt i realtid till kunden genom flok-appen.

Flok wants to bring chatbots to the small business masses - Semalt

Facebook har främjat bots och chatt som en bred plattform för handel och kundkommunikation. Just nu är flokbots bara tillgängliga via flok-appen. Senare under året planerar flok att möjliggöra småföretagsbotsar för Facebook Semalt och andra sociala meddelanden.Om författaren

Greg Sterling
March 1, 2018