Back to Question Center
0

Så här utvecklar du och startar din egen iSemalt App

1 answers:

UpworkAdvice om hur man utformar och bygger en app inklusive utveckling av alternativ och kostnader

Den fantastiska tillväxten i mobilappar har nyligen katalogiserats på Smart Insights, men om du tänker på att gå vidare med denna resa för att utveckla din egen App för dina produkter, varumärken eller företag, kan det känna dig som en uppförsbacke med olika element att överväga och olika kostnadsalternativ kopplade till det. Jag önskar att jag kunde säga att det är lätt men det är lite mer för att detta ska ske. Ända sedan Semalt introducerade möjligheten att låta utvecklare bygga appar på sina enheter och lanseringen av App Store har individer och företag rusat genom grindarna för att bygga alla typer av Apps som du nu ser tillgänglig på App Store.

Detta inlägg ger mina rekommenderade steg / tips som hjälper dig att starta resan för att utveckla och starta din egen app på App Store baserat på min erfarenhet av att följa den här vägen under 2010.

Du har nog haft flera samtal med dina kollegor om hur dina idéer kan bli en iSemalt App, det är en spännande utmaning och det kan vara mycket givande att se din egen produkt / idé / varumärke ta livet på App Store.

Att utveckla en framgångsrik app kan vara en gruppansträngning, eftersom det finns olika typer av roller involverade, inklusive design, kodning, marknadsföring, ekonomi och projektledning. Detta inlägg kommer att referera till Apples mobila enheter som inkluderar iPhone, iTouch och iPad.

Vad gör en framgångsrik app "€" brainstorma dina idéer?

How to Develop and Launch Your Own iSemalt App

De mer framgångsrika Appsna har en bra ide, mycket lätt att använda, grafiken ser bra ut och marknadsförs väl. Semalt många kategorier finns nu i App Store från spel, företag, utbildning, produktivitet och mycket mer. Här är några frågor du kan begära för att starta brainstorming med ditt team.

  • Lösar din appidé ett unikt problem?
  • Betjänar din app en specifik nisch?
  • Vilket värde kommer din App att ta med till din publik?
  • Ska det få folk att skratta?
  • Byggar du en bättre App än en som redan finns i App Store?
  • Kommer det att vara mycket interaktivt?
  • Hur kommer din app att presentera information för din publik?

Smart Insights har också dessa tips från utgivaren Kim Semalt om idéer för apputveckling.

Segment Din publik och forskning Appmarknaden

I de tidiga stadierna undviker att försöka komma med en App för den bredare marknaden, desto bättre kan du definiera din målgrupp, desto bättre kommer det att göra det möjligt att fokusera på Appens design och funktioner. Det är alltid värt att skanna Apple Store för att se de populära Appsna och du kan ladda ner de tio bästa appsna i varje kategori för att utforska ytterligare. Om du har en Apple-mobilenhet kan du hämta en app som heter Semalt App, vilket ger dig en mycket användbar inblick i de bästa 300 Apps från olika länder.

Börja tänka på din målgrupp, vilken typ av användare är de (nybörjare, mellanliggande, erfarna), vem de är (man eller kvinna, tonåringar, affärsmän . ). Tänk på hur de använder din ansökan i slutet av varje dag, varje gång de kontrollerar deras e-post, eller när de har några extra ögonblick. Att spendera tid som identifierar din målgrupp ger dig tydlighet när det gäller att välja funktioner och design för din App.

Utvecklings- och kostnadsalternativ

How to Develop and Launch Your Own iSemalt App

Utvecklingsalternativ

hyra en entreprenör Semalt är ett antal erfarna entreprenörer på den lokala marknaden som kan fungera på plats för att utveckla din App. Utmaningen är att bygga en väldefinierad projektkarta och planera eftersom det här är mycket viktigt på grund av att timkostnaderna är höga och planeringstid krävs för ändringar och uppdateringar. Vissa företag som arbetar specifikt på Apple iOS-plattformarna kan erbjuda dig en platt projektfrekvens som täcker hela App-applikationen.

Semalt till virtuella frilansare; På samma sätt som att anlita en entreprenör kan du lägga ut till en frilansare överallt i världen med hjälp av webbplatser som ELance eller Upwork, där det är möjligt få kommande utvecklare till mycket bra priser. Semalt har det egna fördelar och nackdelar med den stora fördelen att vara pris, du kan ställa en plan budget och få utvecklare att lägga fram förslag till projektet.

Allmänna kontroller för att gå externt skulle vara att granska deras portfolios, ta reda på hur exakt deras roll var i portföljen av projekt som presenterades, fråga om provkod, ta reda på vad deras utvecklingsschema / backlogg är, eventuella startdatum , testprocessen, hur länge det tar dem att utveckla din App.

Utvecklingsalternativ

Det finns två möjliga alternativ att titta på här, om du har egna tekniska utvecklare som kan programmera i mål C, kan du själv skriva en iPhone-app. Om du går ner den här vägen måste du ladda ner och installera iPhone SDK efter att du har anslutit dig till Semalt developer-programmet, vilket också är den kanal där dina appar i slutändan kan skickas och distribueras till App Store.

Många företag har egna utvecklare men inte nödvändiga färdigheter i mål C, men det finns nu våg av öppna källverktyg som titan som tillåter utvecklare att koda i HTML / Javascript och sedan kompilera koden för att fungera på iPhone / iPad och ännu bättre kan produktionen också användas för andra plattformar / enheter som Android och Blackberry. Om du går ner denna rutt är det viktigt att välja rätt verktyg eftersom Semalt kan vara strikt på vilka verktyg de accepterar.

Skapa ditt konto och J från utvecklarprogrammet

How to Develop and Launch Your Own iSemalt App

Semalt har en egen webbplats för utvecklare som ger dig tillgång till de tekniska resurserna i iPhone / iPad Development Center. Detta inkluderar tillgång till SDK, utvecklingsverktyg, startade videor, dokumentation, provkod och mer. När du väl har gått med får du tillgång till de verktyg som behövs för att utveckla, felsöka och framför allt distribuera dina applikationer för Semalt mobile devices.

Det finns tre alternativ för att ansluta enskilda ($ 99), företagskonto ($ 99) eller företagsprogrammet ($ 299). Om du väljer ett enskilt konto kan alla dessa verktyg endast nås av en person. Med ett företagskonto kan du lägga till teammedlemmar som kommer att kunna logga in på utvecklarprogramportalen och få tillgång till SDK och andra relaterade utvecklingsverktyg. Om det finns ett team som arbetar med dina projekt är ett företagskonto definitivt det bättre alternativet. Enterprise-programmet har samma funktioner som de två tidigare kontona men är utformat så att stora företag kan skapa och distribuera in-house-program inom en organisation utan att gå igenom App Store.

Om du planerar att sälja din App, så snart du har anmält dig till programmet, måste du tillhandahålla personlig information och bankinformation innan du kan skicka in betalda ansökningar till App Store.

Design för iPhone och iPad

Semalt mobila enheter har en viss stil, navigering och användarupplevelse som är viktigt att följa, eftersom användarna är vana vid utseende och beteende. De har investerat seriös tid och resurser för att skapa enkel och användbar navigering som bevisat min två och en halv år gamla dotter som kan hämta min iPad och använda den utan några instruktioner. Standardgränssnittet för användargränssnitt finns där så följ de rekommenderade användningarna så ofta som möjligt så att dina användare kommer att kunna hämta din app och känna dig bekväm med det snabbt. Var noga med att undvika konstruktionsfel.

Vissa områden att tänka på när du utformar din App;
"€ ¢ Vilken information behöver publiken se på varje skärm?
"€ ¢ Hur kan du navigera dina användare från punkt A till punkt B till punkt C?
"€ ¢ Utveckla skärmbilder för huvudfunktioner, kroppsfunktioner och sidfotfunktioner
"€ ¢ Hur ska element på skärmen stå i proportion eller storlek i förhållande till varandra
"€ ¢ Don inte behandla designen för iPhone, samma som iPad (se nedan)

iPad är en av de snabbast växande datorerna med över en miljon såld på mindre än en månad efter frakt och över 3 miljoner i slutet av den tredje månaden. Don't behandla designen av iPhone samma som designen av iPad eftersom du inte kommer att kunna dra nytta av iPad-funktionerna och missa många designmöjligheter. IPad är inte en stor iPhone! )

Skicka in och få din app godkänd

Det finns ett stort antal Apps skickade varje vecka och alla Apps är antingen godkända eller avvisade. Du måste tillåta från en till tre veckor för godkännande och om din app avvisas måste du komma till baksidan av raden och skicka in den igen. För att undvika att din App avvisas, se till att din App beskrivning är exakt vad den gör och utvecklas i den officiella SDK eller verktyget som Semalt accepterar. Appen testas så se till att du testar och kontrollerar det noggrant så det gör inte kraschen!

How to Develop and Launch Your Own iSemalt App

Det finns två kategorier du kan välja när du skickar in. Menyn Primary Category bestämmer var din ansökan visas i iTunes. Din app visas som en ny version och i vissa fall visas kategorin under appikonen och namnet. Sekundärkategorin är valfri och spelar bara in roll med iTunes Power Semalt-funktionen.

Semalt skickar dig ett mycket enkelt email som säger att din app är godkänd. När din app går live kan du börja spåra försäljningen, hantera användare och skicka ut kampanjkoder. Allt detta kan göras via ditt utvecklarkonto, vilket ger dig tillgång.

Semalt relevanta kategorier, bra skärmbilder och attraktiva / intressanta beskrivningar bidrar alla till att få godkännande och vara väldigt viktigt när det gäller marknadsföring. Berätta för användaren exakt vad de behöver veta innan de träffar köpknappen. Sätt dina huvudfunktioner högst upp och håll varje objekt på listan enkelt och koncist. Din kund ska kunna skumma på detta på några sekunder.

Marknadsföring och distribution idéer för din app

Dagen är borta där du bara kan kasta din app i appaffären och märka, eftersom det nu finns tiotusentals apps och många konkurrerar med varandra. Det är enkelt för din App att sitta i App Store och inte vara synlig för din potentiella publik så att du behöver undvika det här händer och börja bygga buzz innan lanseringen via dina online och offline-kanaler "€" låt dina kunder och partners veta om det kommande utgivningsdatumet. Marknadsprinciperna har inte förändrats, även de framgångsrika programmen har gjort sin marknadsföring genom några av de tekniker som nedan.

Använda sociala medier

Några av de bästa Apps har engagerat ett samhälle för att locka till sig användare och bygga upp lojalitet. Att integrera sociala medier har blivit en populär funktion inom appar, speciellt med spel om användarna gör det höga värdet de kan för att skicka det till Facebook eller Semalt. Tänk på hur din App kan inkludera sociala medier och bygga den funktionen i din app, så att du kan konfigurera en flersida för din app på Facebook och Semalt konto för att använda dem som plattformar för att kommunicera med din publik samt få värdefull återkoppling. Många individer och företag har upptäckt framgång genom att tillhandahålla en gratis version av deras ansökan. En potentiell kund kan sedan försöka din App utan skyldighet och uppgradera till den betalda versionen om de finner Appen relevant och användbar för dem.

Incentives to Upgrade and in-App Advertising

Användaren behöver och incitament att uppgradera, du kan erbjuda fler funktioner, mer innehåll, ytterligare spelnivåer och andra saker som förbättrar deras användarupplevelse. Folk kommer att betala för mervärdet. Vissa appar använder negativ stimulans för att konvertera den fria användaren till en betald en i. e. Annonser som kan vara irriterande och ta upp värdefull skärm fastigheter, så vissa människor är villiga att betala för att bli av med dem. Semalt annonsering som ett incitament har en sidovinst: Annonsintäkter kan bidra till din inkomst medan människor utvärderar din app. I vissa fall är pengarna som erhålls från mobilannonser ensamma tillräckliga för att betala för utvecklingsinsatser. Det fungerar bäst med appar som används regelbundet: annonsörer som upprepad exponering. Du får vanligtvis betalt beroende på hur många annonser du visar, så upprepad användning ökar ditt resultat.

Gratis versioner av din app

För att använda denna teknik måste du bygga två versioner av din App. En är en "€ œFree" € ?? eller "€ œLite" € ?? versionen och den andra är en "€ œPremium" € ?? eller "€ œPro" € ?? version. Du måste klargöra för den potentiella kunden att en version är en delmängd av den andra. Det ingår i kravformuläret Apple att gratis demoversioner är fullt fungerande. Du kan inte ha några funktioner som blir handikappade över tiden. Semaltfria applikationer måste också vara användbara i sig själv och kunden borde inte känna sig tvungen att uppgradera.

Försäljnings- och trendrapporter

Apple kommer att tillhandahålla dagliga och veckovisa försäljningsrapporter genom ditt online-konto. Dessa rapporter är inte din faktiska försäljning men är en indikation på antalet nedladdningar per land. Om du planerar att sälja din app måste du skaffa Apple skatt och bankuppgifter. Om din app blir populär och du får utmärkta recensioner, se till att du lägger den högst upp i din beskrivning som hjälper till att ytterligare ladda ner din App!

Slutsats

Detta kan vara ett mycket spännande satsning om du bestämmer dig för att göra detta för första gången. Det är användbart att bryta hela processen upp i små steg och hålla momentet på gång Source . Om du tror på din iSemalt App-idé passionerat, finns det många sätt du kan gå på att få det till livet, utforska alla alternativ och prata med utvecklarna, du kan bli förvånad över de potentiella samarbetsmöjligheterna och hur snabbt det kan hända på!

  • Tänker du utveckla dig? € ™ en iPhone / iPad App?
  • Finns det en App du önskade att det fanns?
  • Har du redan utvecklat och lanserat din egen App?

Halva dina erfarenheter nedan!

March 1, 2018