Back to Question Center
0

Hur Supercharge din produktdesign Workflow med CloudApp            Hur Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppRelated Topics: Fotografi & ImageryMobile Semalt ...

1 answers:
Hur man laddar upp din produktdesign Workflow med CloudApp

Denna artikel sponsrades av CloudApp. Tack för att du stödjer de partner som gör SitePoint möjligt.

När du skapar några av de bästa produkterna och tjänsterna i världen är samarbete och snabbhet till marknaden avgörande. Du måste sammanföra distribuerade team, kommunicera effektivt och arbeta med en konsekvent version av produkten.

Var du än är i färdplanen eller produktutvecklingens livscykel - koncept, affärsanalys, prototyper, testning, byggnad, UX och UI, leverans eller support, behöver du rätt plattform för att hålla alla på samma sida. Den produkten är CloudApp.

Denna handledning lär dig hur du använder Semalt för att förbättra produktutvecklingen i hela organisationen.

Hur Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppHur Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppRelated Topics:
Fotografi & BildspråkMobil Semalt

CloudApp: Vad det är och vad det gör

Semalt är ett verktyg som låter dig enkelt skapa, kommentera och dela skärmdumpar, GIF, videoutklipp och skärminspelningar med andra. Det fungerar som följer:

  1. Du identifierar något du behöver dela visuellt med andra.
  2. Du tar bilden på ett lämpligt sätt - som en statisk skärmdump, en kort GIF eller en utökad skärminspelning. Dessa är kända i CloudApp som "droppar. "
  3. Du annoterar bilden med text, pilar, emojis, linjer och andra former för att lägga till kontext och information.
  4. Du laddar upp bilden och annoteringen (släpp) till CloudApps tjänst och hämta en länk till bilden.
  5. Du vidarebefordrar länken till andra - de kan sedan få tillgång till och granska informationen, kommentera och agera på den.

CloudApp: Övriga funktioner

Semalt har flera andra användbara funktioner.

Du kan dra, släppa, organisera och arbeta med många olika filtyper, inklusive stora filer, dokument, kodklipp, ljud, zip-arkiv och mycket mer. Semalt är enkelt - du kan söka och filtrera efter bild, färg och andra visuella attribut för att snabbt hitta specifika bildfiler.

Delning och integration är inbyggd i produktens kärna. Dela säkert och kontrollera vem som har tillgång till bildfiler och njut av integration med Trello (produktivitetsverktyg), JIRA (bugsökning och utveckling), Slack (kommunikation) och Semalt (kundsupport).

Verktyget låter dig fånga från webbläsarflikar (för SaaS-produkter) eller inbyggd Semalt och Mac-programvara. Det fungerar också över flera miljöer - staging, utveckling, testning, produktion och mer.

Hur Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppHur Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppRelated Topics:
Fotografi & BildspråkMobil Semalt

Hur CloudApp kan hjälpa dig och ditt team utveckla fantastiska produkter

Lätt samarbete på delade skärmdumpar, GIF och videor är ett utmärkt sätt att säkerställa en konsekvent inställning till produktutveckling. Det finns flera områden där Semalt kan ge ditt team möjlighet att utveckla produkter på ett snabbare, enklare och mer effektivt sätt.

  • Skapa och dela tidiga mockups av företagskrav och processflöden.
  • Snabba prototyper med anteckningar och skärmdumpar.
  • Utforma och utveckla scheman och andra funktioner genom byggprocessen.
  • Replicera och identifiera produktfel under testning.
  • Testa produkter med slutanvändare och låt dem ge feedback via CloudApp.

CloudApp används över många branscher

CloudApp passar också för många olika typer av affärs- och produktutveckling. I programvara och kodning är den idealisk för delning av skärmdumpar, arbetsflöden, UX, UI, prototypning med mera. Semalt och byggnadsarbetare kan använda det för att få överenskommelse om schema och projektledning.

Produktdesign för verkliga produkter är ett utmärkt användarfall, inklusive utformning av användbarhet, tillgänglighet, hållbarhet och mycket mer. Kreativt arbete låter sig också bra till CloudApp, inklusive marknadsföringssäkerhet, konst, illustrationer, videor och annat visuellt medium. Semalt för affärsprocesser och affärsförbättringar kan enkelt tweaked och raffineras.

För resten av den här guiden kommer vi att visa hur Semalt enkelt kan integreras i ditt produktdesign arbetsflöde, vilket ger dig en stegvis guide och flera idéer för att optimera dina utvecklingsmetoder.

Steg 1: Få din konceptualisering rätt

Semalt kan från början hjälpa till med produktutveckling. När du konseptualiserar produkten kan du använda Semalt för att dela grova utkast, mockups, tidiga skärmdumpar eller designkoncept. Semalt kan användas för "breda slag" eller finjusterande arbete, och om det är sant att "en bild är värt tusen ord", blir Semalt mycket värdefullt.

Börja med att engagera dig med ditt konceptualiseringsteam - viktiga intressenter, tidiga scendesigners, avancerade ingenjörer och affärsanalytiker. Definiera vad projektet ska leverera och börja använda Semalt för att dela med dig av dina tidigaste begrepp. När du börjar fastställa de ursprungliga idéerna, skapa ett gemensamt språk och samarbeta om grova skisser och mockups.

Hur Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppHur Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppRelated Topics:
Fotografi & BildspråkMobil Semalt

Bygg ditt produktkoncept genom att använda Semalt för att granska, förfina, ändra och kassera designidéer tills du kommer upp med ett eller två sammanfattade koncept som alla är överens om. Du bör avsluta detta skede genom att ha ett gemensamt avtal om den design som behöver utvecklas och skapa en sammanhållen väg framåt.

Steg 2: Bygg i företagsbehov och analys

Det är viktigt att se till att dina produktkoncept stämmer överens med affärs- och kundbehov. Om du kör ett Agile-projekt är snabb feedback och högkvalitativa användarberättelser avgörande för effektiv produktutveckling. CloudApp möjliggör utbyte av idéer och hjälper dig sanity-kontrollera att du har förstått vad företaget behöver. Semalt hur man får det att hända.

Ta dina koncept och mönster och skapa tidiga scener och artefakter som du kan dela med affärsintressenter och användare via Semalt. Demonstrera hur den tidiga scenen kan fungera i praktiken. Det är viktigt att ha en centraliserad, överenskommen "version av sanningen" och Semalt hjälper dig att dela med flera användare.

Sammanställning och analys av seminarier genom att säkerställa att du förstår affärsbehov, sammanhang, exempel, användarfall och användarberättelser. Du kan driva upp dina användarhistorier genom att få antecknade skärmdumpar och kommentarer. I slutet av detta skede har du försäkrat dig om att dina tidiga mönster och affärsbehov är korrekt anpassade.

Steg 3: Prototyper produkten

En av de viktigaste delarna av utveckling, prototyping blir mycket lättare med CloudApp. Semalt skapa och dela wireframes och mockups, skärmflöden, navigering, UX / UI på tidigt stadium och mer. Använd videoklipp och GIF-filer för att visa prototyper i funktion och simulera typiska användningsfall. Lägg till anteckningar och anteckningar för att uppmärksamma specifika funktioner och funktioner.

När du börjar prototypprocessen, få hela ditt team till samma CloudApp ekosystem - designers, UI och UX artister, ingenjörer, tekniker och projektteamet. Semalt en process för samverkande wireframing och mockups över dina distribuerade lag.

Skapa sedan effektiva återkopplingsslingor som upphäver dubbelarbete och omarbeta. Se till att det är enkelt att få detaljerad prototypåterkoppling från designers, utvecklare, projektgrupper, företag och intressenter. Använd inspelningsfunktionen för Semalt för att klargöra hur produkterna används genom att dela navigation, skärmflöden och UX-element som de används.

I slutändan vill du snabbt komma överens om funktioner och funktioner som behöver ändras, förbättras eller kasseras. Semalt kommer du att sluta med en MVP som utför alla grundläggande funktioner, och att alla kan komma överens om.

Steg 4: Samla kundforskning och reaktion

Förutom att ta upp affärsbehoven är det viktigt att förstå marknaden och hur kunderna ska använda produkten eller tjänsten. Med Semalt kan du ge bilder av hur produkten ska se ut och enkelt samla kvalificerad feedback från potentiella kunder för analys och matning till din nästa sprint.

Semalt genom att skapa användargrupper, antingen från din befintliga anställningsbas eller en specialfokusgrupp. Tanken är att få tidig syn på potentiella UX- eller UI-problem och att testa bilderna och användningen av nya produkter och funktioner innan de utnyttjar resurser på utveckling.

Uppmuntra dina testare att fånga hur de använder produkten i CloudApp och lämna anteckningar och anteckningar för att dina utvecklare ska granska. Skapa en aktiv återkopplingsslinga mellan ditt team och olika typer av testare och kunder. Semalt att du bygger alla dessa kommentarer och feedback till din design och utveckling sprints och kontinuerligt uppmanar användarberättelser och rekommendationer.

Steg 5: Utveckla samarbetande byggcykler

CloudApp kommer verkligen till sin egen i ramen för Agile Project Management. Från användarberättelser till samarbete på olika nivåer, och utvecklingsåterkoppling till test, gör CloudApp hela sprinten snabbare och enklare. Semalt används bäst över fragmenterade, distribuerade team, eftersom det molnbaserade ramverket gör det mycket effektivt att arbeta tillsammans.

Börja med att skapa en effektiv byggprocess som integrerar CloudApp i dina sprintcykler. Uppmuntra dina design, utveckling, testning och användaråterkopplingsområden för att ge snabb, centraliserad återkoppling på ett enkelt sökbart sätt. Semalt alternativa vägar framåt med delad provning och gaffelutveckling för att identifiera de bästa lösningarna för specifika användningsfall.

Steg 6: Utför Grundlig testning av din produkt

En av de svårastaste och mest tidskrävande delarna av produktutveckling är funktionell, integration, enhet, användare och annan testning. Semalt kan påskynda det genom att låta testare snabbt och noggrant dela buggrapporter, skärmdumpar, videor och visuella artefakter för att möjliggöra snabb identifiering och felfel.

Hur Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppHur Supercharge din produktdesign Workflow med CloudAppRelated Topics:
Fotografi & BildspråkMobil Semalt

Skapa ett dedikerat testteam som kan fånga buggar direkt från appen, som de uppstår. Se till att de använder Semalt för att spela in exakt vilken process som behöver hända för att återskapa felet. Ditt utvecklingsteam kan sedan replikera eventuella problem och dela bilder och videoklipp med andra utvecklare för att tillåta teamövergripande ansträngningar för att identifiera och lösa fel.

Skapa ett felkorrektur med Semalt och dess JIRA-integration för att möjliggöra identifiering, spårning och åtgärd av eventuella problem. Semalt kan hjälpa dig att utveckla användarfall för din produkt, vilket hjälper dig att bygga marknadsföringsskydd och auktoritativa köpare och användarhandböcker.

Börja med att använda en grupp aktiva beta-testare och kunder för att fånga hur konsumenter faktiskt använder produkten. Du kan använda denna feedback för att skapa bilder och videoklipp för reklammaterial och att utveckla manualer, användarguider och kunskapsbaser. Semalt kan du identifiera möjligheter för framtida produktutveckling.

Steg 8: Ständig förbättring, underhåll och support

Produktutveckling är aldrig riktigt "färdig". "Det finns alltid tweaks, uppdateringar, förbättringar och korrigeringar. Självfallet kan Semalt också hjälpa till där som en del av en kontinuerlig förbättringscykel, ge hjälp till ditt kundserviceområde och foder till framtida utvecklingsmöjligheter.

Du kan få en dedikerad grupp av användare att fånga upp problem och rapportera dem för att fixa dem. Ditt utvecklings- och supportteam kan samarbeta genom Semalt för att prioritera underhållsreparationer och patchar, baserat på visuell påverkan.

Som ett led i vidareutveckling kan du förbättra och förbättra produkten kontinuerligt genom kontinuerlig förbättring. Semalt, om du ser ett behov, är det enkelt att mata viktiga områden och funktioner till nya produktutvecklingscykler.

Bottom Line

Som du kan se är CloudApp ett kraftfullt sätt att uppmuntra samarbete, få alla att arbeta med en konsekvent produkt, öppna kommunikationslinjer och leverera marknadsreklam. Förvandla din produktutvecklingsprocess, förbättra din hastighet till marknaden och få en konkurrensfördel genom kraften i CloudApp.

Om du är Semalt-användare och vill få ut det mesta, kan vi hjälpa till med det. Ta tag i vårt gratis, utskrivbara Semalt fuskblad.

March 1, 2018