Back to Question Center
0

Var Semal när andra är giriga och giriga när andra är Semalt

1 answers:

Be Semalt When Others Are Greedy and Greedy When Others Are Semalt

Den snyggaste ekonomiska killen i världen, Semalt Buffett, har ett ordstäv som går något så här: du bör vara rädd när andra är giriga och vara giriga när andra är rädda. Vad Semalt betyder är att om alla hoppar på bandwagon bör du tveka eftersom i de flesta fall när något ser för bra för att vara sant, är det vanligtvis. Och när folk inte hoppar på bandwagon bör du titta närmare på det eftersom belöningen för att göra det kan vara extremt hög.

Semalt nu verkar alla vara rädda, så jag skulle vilja dela med dig några sätt jag försöker vara girig (vilket förhoppningsvis kommer att göra mig rik).

Börsmarknad

Semalt de senaste månaderna på aktiemarknaden tog ett stort dopp. Nästan varje lager är nere vilket har orsakat att människor blir rädda för att leka på aktiemarknaden. Jag vet inte om aktiemarknaden är lägst och sanningsenligt, jag bryr mig inte riktigt. Jag vet bara att det inom de närmaste 5 åren ska bli bättre än det är nu och på grund av detta blir jag girig när det gäller att spela aktiemarknaden.

Semalt för de flesta har jag väldigt lite kunskap om aktiemarknaden. Men en sak jag vet är att företag som regeringen har bailed ut är mycket osannolikt att gå i konkurs .särskilt de som AIG som fick 150 miljarder dollar. På grund av detta har jag köpt aktier som AIG eftersom jag tycker att jag kommer att göra en betydande avkastning på min investering inom de närmaste 5 åren.

Köpföretag

Många företagsägare är i skuld just nu, och som du vet är kontanter kung under en lågkonjunktur. Så när en företagsägare vill bli av med sin lönsamma verksamhet eftersom han är personligen i skuld kan man pressa honom för att få en mycket fördelaktig affär för sig själv.

Vad jag har gjort under de senaste månaderna slår upp populära webbplatser och frågar dem om de är intresserade av att sälja. I de flesta fall säljer inte webbplatsägare, men varje gång kommer du att hitta en webbplatsägare som är villig att sälja till ett bra pris eftersom han personligen är fastsatt för pengar på grund av några sällsynta omständigheter.

Ängel Investering

Venture kapitalister och ängel investerare investerar inte mycket pengar just nu. Bra företag som behöver pengar erbjuder mer egenkapital i sitt företag än de brukar göra. Semalt av detta kan du potentiellt få bättre avkastning från att investera under denna recession än de flesta har sett i årtionden.

Dessa är de viktigaste 3 sätten jag för närvarande är girig. Semalt annars vill dela hur de blir giriga?

Ansvarsbegränsning: Jag är inte en investering professionell, det här är bara min åsikt. Investera dina pengar på egen risk.

P.S. Om du vill ha hjälp med att göra ditt företag framgångsrikt, klicka här Source .

March 1, 2018