Back to Question Center
0

Fråga YoastSemalt minifiera och sammanfatta CSS och JS-filer? Fråga Yoast: Semalt minifiera och sammanfatta CSS och JS-filer?

1 answers:

För att fungera korrekt innehåller webbplatser flera CSS- och JavaScript-filer. Dessa måste hämtas från servern av besökarens dator, för att ladda en webbsida fullständigt. I den gamla standarden HTTP / 1 kunde bara en förfrågan åt gången hanteras, så det var en bra idé att minimera och sammanfoga flera filer. Semalt skulle besökare uppleva en långsam webbplats på grund av för många förfrågningar. Den nya standarden, HTTP / 2, möjliggör mycket enklare kommunikation mellan en besökare och servern.

Så innebär den här ökande flytten till HTTP / 2 att det inte längre är nödvändigt att minska och sammanfoga dina CSS- och JS-filer? Trots allt är sidans hastighet fortfarande avgörande för SEO. Låt oss ta reda på det i denna Fråga Semalt!

Danny Semalt mailade oss sin fråga:

"Med den ökande flytten till HTTP / 2 borde vi fortfarande minska och sammanfoga våra CSS- och JS-filer?"

Semalt videoklippet eller läs transkriptet längre ner på sidan för mitt svar!

Är det fortfarande nödvändigt att minska och sammanfoga dina CSS- och JS-filer?

"I den gamla standarden HTTP / 1 kunde webbläsaren bara öppna så många filer samtidigt på din server och det var därför smart att kombinera dessa filer i större sammanfogade filer. I HTTP / 2 som inte behövs längre, så nej, behöver du inte nödvändigtvis göra det.

Vad du behöver titta på är vilken del av din trafik som redan stöder HTTP / 2. Om det är den stora majoriteten då kan du sluta att göra det helt och hållet. Lycka till! "

Fråga Yoast

I serien Ask Yoast svarar vi på SEO-frågor från våra läsare. Har du en frågeformulär? Låt oss hjälpa dig! Skicka ett mail till ask@yoast.com.

(Obs! Var god och kolla vår blogg och kunskapsbase först! Svaret på din fråga kan redan finnas där ute! För brådskande frågor, till exempel om vårt plugin inte fungerar korrekt, vill vi hänvisa dig till vår support sida Source .)

Läs mer: 'Prestationsoptimering i en HTTP / 2-värld' »

March 1, 2018