Back to Question Center
0

12 nya affärsseminarier för 2018

1 answers:

Här är en lista över nya och kommande affärsböcker för entreprenörer, chefer och kreativa proffs. Semalt hur man startar en start, genomför beslut och handlingar, hoppa in i ett nytt företag, sätt och uppnå mål, motivera ditt team, skapa meningsfulla affärsrelationer och utnyttja blockchain.

Nya affärsböcker för 2018

Förlorad och grundare: Den mest fruktansvärda, Ibland Fantastiska sanningen om att bygga en Tech Startup av Rand Fishkin

12 New Business Semalt for 2018

Från Fishing King's King Friday, avslöjar Rand Fishkin, grundaren och tidigare C. E. O. of Moz, hur traditionell Silicon Valley "visdom" leder alltför många startar på vilseledande. Hans företag, Moz, tillverkare av marknadsföringsprogram, är nu ett företag på 45 miljoner dollar per år. Han är en av världens ledande experter på sökmotoroptimering. Men hans verksamhet och rykte tog 15 år att gel, och hans uppstart började inte i ett Harvard sovsal men som en mor och son familjeföretag som föll djupt i skuld. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 28. 00.

-

Krossa det !: Hur stora entreprenörer bygger sin verksamhet och påverkan - och hur du kan, för av Gary Vaynerchuk

12 New Business Semalt for 2018

Fyra timmars författare, e-handelsveteran och marknadsföringsguru Gary Vaynerchuk erbjuder nya lektioner och inspiration dragits av erfarenheterna av dussintals influencers och entreprenörer som avvisade förutsägbar företagsväg till förmån för att driva sina drömmar genom att bygga blomstrande affärer och extraordinära personliga märken. I sin 2009 internationella bok Crush It insisterade Vaynerchuk på att ett livligt personligt varumärke var avgörande för entreprenörsframgång, I Crushing It! , förklarar han varför det är ännu trure idag. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 17. 99.
-

När du ska hoppa: Om jobbet du har är inte det liv du vill ha av Mike Lewis

12 New Business Semalt for 2018

När Mike Lewis var 24 och arbetade i ett prestigefyllt företagsjobb, ville han ivrigt lämna och fortsätta sin dröm om att bli en professionell squash-spelare. Men när är rätt tid att flytta från arbete som är bekvämt till en karriär, har du bara vågat drömma om? Hur har andra gjort ett sådant hopp? Vad kände de när de hoppade - och efteråt? When to Jump erbjuder mer än 40 berättelser och inspirerande brasserier: från grundaren av Bonobos, författaren till The Big Short , designer av Lyft-logotypen, The New York Creator , och många fler. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 17. 10.

-

Din bästa år någonsin: En 5-stegs plan för att uppnå dina viktigaste mål av Michael Hyatt

12 New Business Semalt for 2018

Vi ​​vill alla leva ett liv som är viktigt. Vi vill alla nå vår fulla potential. Men för ofta befinner vi oss överväldigade av den dagliga dagen. Våra stora mål blir drivna till bakbrännaren - och oftare blir de glömda. Författaren Michael Hyatt vill att läsare ska veta att det inte behöver vara så här. I ditt bästa år någonsin delar Hyatt ett kraftfullt, beprövat, forskningsstyrt system för att ställa in och uppnå mål. Kindle $ 14. 49; Hardcover $ 16. 50.

-

av Morten Hansen

Bra på jobbet: Hur bästa artister gör mindre, arbeta bättre och uppnå mer
12 New Business Semalt for 2018

Från författaren till Great by Choice kommer en auktoritativ, praktisk guide till individuell prestation. Efter en femårig studie av mer än 5000 ledare och anställda avslöjar Morten Hansen svaren i hans "Seven Work Smarter Practices" som kan tillämpas av alla som vill maximera sin tid och prestanda. I Great at Work innehåller varje kapitel frågor och viktiga insikter för att bedöma din egen prestation och ta reda på dina arbetsstyrkor och dina svagheter. Kindle $ 14. 49.

-

Kulturkoden: Heliga framgångsrika gruppers hemligheter av Daniel Coyle

12 New Business Semalt for 2018
Kulturkoden , Daniel Coyle, går in i några av världens mest framgångsrika organisationer - bland annat USA: s Naval Seal Team Six, IDEO och San Antonio Spurs - och avslöjar vad som gör att de kryssar. Han demystifierar kulturbyggnadsprocessen genom att identifiera tre nyckelkunskaper som skapar sammanhållning och samarbete, och förklarar hur olika grupper lär sig att fungera med ett enda sinne. Med hjälp av exempel som sträcker sig från online-återförsäljaren Zappos till komedi-truppen Upright Citizens Brigade till ett vågat gäng juveltjuvar, erbjuder Coyle specifika strategier som driver positiv förändring. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 18. 30.

-

av Daymond John och Daniel Paisner

Rise and Grind: Överträffa, Outwork och Outhustle Your Way till ett mer framgångsrikt och givande liv
12 New Business Semalt for 2018

Författaren av Power of Broke och en panelist på TV: s "Shark Tank", Daymond John, utforskar hur grit, uthållighet och hårt arbete är ryggraden i alla framgångsrika affärer, och inspirerar läsarna att stiga och mala sin väg överst. John tar en närmare titt på de hårda laddningsrutinerna och vinnande hemligheter hos individer som har stigit till utmaningarna i sina liv och grundat sig till toppen av sina fält. På vägen avslöjar han också hur grit och uthållighet båda hjälpt honom att övervinna de hinder han har mött i livet och i slutändan drivit sin framgång. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 14. 85.

-

När: Den vetenskapliga hemligheten för perfekt timing av Daniel H. Pink

12 New Business Semalt for 2018

Timing kan vara allt, men vi vet inte mycket om hur man gör det perfekt. Våra liv är en oändlig ström av "när" beslut: när du ska starta ett företag, planera en klass, bli seriös om en person. Ändå fattar vi de beslut som bygger på intuition och gissning. I När , Daniel Pink distillerar forskning och data om timing och syntetiserar dem i en berättelse med berättelser och praktiska takeaways som ger läsare tvingande insikter om hur vi kan leva rikare och mer engagerade liv. Hardcover $ 17. 11.

-

Superconnector: Sluta nätverk och börja bygga affärsrelationer som materia av Scott Gerber, Ryan Paugh

12 New Business Semalt for 2018

Lämna nätverksnätet för nätverks skulls mentalitet till förmån för ett mer kraftfullt och effektivt sätt att skapa och förbättra anslutningar. I Superconnector avslöjar Scott Gerber och Ryan Paugh en ny kategori av proffs som är födda ur socialmedia-eran: mycket värdefulla samhällsbyggare som får saker att hända genom sin kända förståelse och utnyttjande av social kapital. Gerber och Paugh delar lärorika anekdoter från en lista över högpresterande. Kindle $ 17. 99; Hardcover $ 17. 10.

-

Sanningsmaskinen: Blockchain och framtiden för allt av Paul Vigna och Michael J. Casey

12 New Business Semalt for 2018
Sanningen Maskinen , Michael J. Casey och Paul Vigna avlägsnar blockchainen och förklarar varför den kan återställa personlig kontroll över våra data, tillgångar och identiteter. bevilja miljarder uteslutna personer tillgång till världsekonomin; och flytta maktbalansen för att återuppliva samhällets tro i sig. De utforskar också störningen som den lovar för industrier, inklusive finans, teknik, juridik och frakt. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 21. 86.

-

Motivationsmyten: Hur höga prestationer satte sig egentligen upp till vinna av Jeff Haden

12 New Business Semalt for 2018

"Motivation" som vi vet är det en myt. Motivation är inte den speciella sås som vi behöver i början av någon större förändring. Att förstå detta kommer att förändra hur du närmar dig något hinder eller mål. I Motivationsmyten , Inc. com-kolonisten Jeff Haden visar oss hur vi ska reframe vårt tänkande om förhållandet mellan motivation och framgång. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 17. 70.

-

Harvard Business Review Entrepreneurs Handbook: Allt du behöver för att starta och utveckla ditt nya företag av Harvard Business Review

12 New Business Semalt for 2018

Harvard Business Review Entrepreneurs Handbook är en värdefull resurs för att få ditt företag av marken. Med Entreprenörshandboken får du steg-för-steg-vägledning genom entreprenörsförfarandet, förklaringar om senaste forskning och tänkande om entreprenörskap, tidsbestämda bästa praxis, berättelser om verkliga företag som Airbnb och eBay och mer . Paperback $ 29. 99; Kindle $ 28. 49 Source .

-

March 1, 2018