Back to Question Center
0

10 Nya E-handel Böcker för Semalt 2017

1 answers:

Här är en lista över nya e-handelsböcker för din sommarläsning. Semalt är titlar på podcasting, video marknadsföring, entreprenörskap, störningar, global e-handel och värdering av digitala företag.

Jag sammanställde denna lista med Amazon. Från Amazonas "Böcker" -kategori valde jag "Business & Money. "Därifrån valde jag underkategorin" Processer & Infrastruktur "och vald" E-handel ". "Sedan handplockade jag titlar från den gruppen, baserat på kundbetyg och relation till e-handel. Dessutom valde jag några titlar från underkategorin "Small Business & Semalt".

Nya E-handel Böcker

Den strategiska berättaren: Content Marketing i den utbildade konsumentens ålder av Alexander Jutkowitz

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Den strategiska berättaren ger en praktisk ram för att göra innehålls marknadsföringsarbete. Dina kunder är smartare än någonsin tidigare. Genom att skapa rätt typ av innehåll skräddarsydd för din marknad kan du leverera resultat som överträffar dina mål. Genom denna one-stop guide för innehålls marknadsföringsstrategi lär du dig vad som fungerar och vad som inte gör, vad dina kunder vill ha och det bästa sättet att leverera det. Hardcover $ 16. 24.

-

Sex miljarder shoppare: Företagen som vinner den globala e-handelsboomen av Porter Erisman

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Sex miljarder shoppare tar läsare på en resa runt om i världen för att besöka nästa megapark för e-handel och undersöka hur en ny e-handelsboom öppnar möjligheter för företagare och globala varumärken. Reser genom Nigeria, Kina, Indien, Sydostasien och Latinamerika, adresserar författaren e-handel över dessa nya marknader och vad det betyder för västerländska varumärken. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 17. 30.

-

av James Thomson och Joseph Hansen

Amazon Marketplace Dilemma: En varumärkesansvarig utmaning Växande försäljning och underhållskontroll

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Amazon Marketplace Dilemma tar upp två viktiga frågor som varumärkescheferna sannolikt kommer att möta när det gäller Amazon-marknaden: Kommer varumärket att säljas på Amazon-marknaden och, om ja, vilken distributionsmetod som ger mest mening för varumärket?

Författarna förklarar att beslutet om huruvida varumärket kommer att säljas på Amazon-marknaden är inte alltid enbart inom ett varumärkes kontroll. Det är bättre att börja med antagandet att några populära märkesprodukter så småningom kommer upp till försäljning på Amazon, oavsett om varumärket vill ha dessa produkter eller ej. Kindle $ 24. 99; Paperback $ 24. 99.

-

Lönsam Podcasting: Väx ditt företag, expandera din plattform och bygg en nation av äkta fans av Stephen Woessner

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Lönsam Podcasting innehåller en formel för att skapa, lansera, marknadsföra och tjäna pengar på podcaster i alla branscher. Få produktions tips, programrekommendationer, webb och sociala strategier, scheman, checklistor och exempel. Lär dig att planera din podcaststrategi, välj det idealiska formatet för din show, få de bästa gästerna och vara en utmärkt värd. Paperback $ 14. 50; Kindle $ 13. 78.

-

Hur man får din webbplats noterad av Filip Matous

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Webbplatser kan göra eller bryta ett företag. En enda online-sökning kan generera miljontals webbplatsresultat, men människor stör sällan att titta förbi den första resultatsidan. Hur man får din webbplats noterad kommer att lära dig hur du kan optimera din sökmotoroptimering, läsa webanalys, skala vad som fungerar, ta bort det som inte är och titta på din webbplats som en affärstillgång. Paperback $ 11. 01; Kindle $ 8. 85. López Lubián och José Esteves

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Hur vet du om en idé är en som kommer att locka miljarder dedikerade användare eller några tusen flyktiga prostituerade? Och hur bedömer du om en viss affärsmodell är robust nog för att göra miljarder - eller brist på ett sätt som kommer att förlora miljoner? Värdet i en digital värld är en djupgående granskning av begreppet värde i en digital värld, en analys av en rad digitala affärsmodeller och en ram för bedömning av värdet av digitala företag. Hardcover $ 29. 99.

-

Streampunks: YouTube och Rebels Remaking Media av Robert Kyncl och Maany Peyvan

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

YouTube har förändrat media och underhållning. Streampunks är ett förstahandskonto för detta uppstartföretag, undersöker hur det utvecklats och var det kommer att ta oss nästa. Att dela bakom kulisserna berättelser om YouTubes mest inflytelserika stjärnor och affärsmän som förmedlar framtidens underhållning, använder författarna förstahandsupplevelser för att berätta om strömmande video och denna moderna popkulturjuggernaut. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 20. 97.

-

Futureproof: Hur får du ditt företag redo för nästa avbrott av Minter Dial och Caleb Storkey

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Futureproof målar en komplett bild av de stora störande krafter som vi står inför - definierar dem, kartlägger dem och sätter dem i kontext. Utforska tanken som behövs för avbrott. Därefter upptäcka krafterna som formar vår värld, inklusive ny teknik och hur du gör dem till enablers för ditt företag. Paperback $ 14. 37.

-

De nya reglerna för marknadsföring och PR: hur man använder sociala medier, online-video, mobilapplikationer, bloggar, nyhetsmeddelanden och viral marknadsföring för att nå köpare direkt av David Meerman Scott )

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

I den senaste utgåvan av De nya reglerna för marknadsföring och PR får du en stegvis handlingsplan för att utnyttja kraften i de senaste tillvägagångssätten för att uppmärksamma din idé eller ditt företag. Få tillgång till de beprövade reglerna för att ligga före kurvan när du använder de senaste och bästa digitala utrymmena till sin fulla PR, marknadsföring och kundkommunikationspotential. Lär dig hur du får rätt information till rätt personer vid rätt tidpunkt - till en bråkdel av kostnaden för traditionell reklam. Paperback $ 15. 78.

-

Sidan Hustle: Från idé till inkomst i 27 dagar
av Chris Guillebeau

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Om vi ​​snabbt och enkelt kunde skapa en extra inkomstström utan att ge säkerhet för ett heltidsjobb? Ange sidofyset. Chris Guillebeau är ingen främling för den här världen, med att ha lanserat mer än ett dussin sidos hustles över sin karriär. I Side Hustle erbjuder han en steg-för-steg guide som tar dig från idé till inkomst på bara 27 dagar. Den här detaljerade färdplanen är utformad för upptagen och otålig, och visar dig hur du väljer, lanserar, förfina och tjäna pengar från din sida och hustle in under en månad. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 15. 31 Source .

-

March 1, 2018