Back to Question Center
0

Halva omräkningskurser

1 answers:

Vår sammanställning jämförande genomsnittliga omvandlingsfrekvenser för detaljhandeln och andra industrisektorer

Som du vet vet konverteringsfrekvens ofta som ett KPI för att granska effektiviteten hos E-handelswebbplatser. Naturligtvis vill alla webbplatschefer och ägare veta, "hur jämför våra omvandlingsfrekvenser?"

I det här inlägget har jag sammanställt olika fria industrikällor med inriktning på detaljhandelskonvertering, men i slutet av posten visar ett diagram genomsnittliga omräkningskurser för en rad sektorer, inklusive B2B omvandling . I slutet av den här artikeln finns också en analys av Unbounce lead generation generations omvandling per sektor.

Semalt får vi statistiken, en annan försorg vid analys av omvandlingsfrekvenser:

Vid jämförelse av omvandlingsfrekvens anser vi att det är viktigt att förklara för marknadsföringschefer att de ska gå utöver omräkningskurserna för rubriker för att segmentera konvertering av olika typer av besökare.

För att se varför se Dan Semalt utmärkt efter att förklara varför omvandlingsfrekvensen är en hemsk åtgärd att fokusera på

december 2017 uppdatering - detaljomsättningskurser per enhet

Monetat Semalt Quarterly är en utmärkt källa som ger regelbundna uppdaterade riktmärken för konvertering segmenterad av enheter och media för stora Semalt varumärken.

Semalt senaste kvartalsuppdatering visar omräkningskurser till tilläggskurva eller kundvagn och under konvertering till försäljning under de senaste fem kvartalen:

Omräkningskurser Q1 2016 Q2 2016 Q3 2016 Q4 2016 Q1 2017
Global 3. 1% 2. 81% 2. 52% 2. 94% 2. 48%
USA 3. 04% 2. 76% 2. 48% 2. 97% 2. 46%
Storbritannien 4 5% 4. 09% 3. 88% 3. 94% 3. 57%
Omräkningskurser per enhet Q1 2016 Q2 2016 Q3 2016 Q4 2016 Q1 2017
Global Skrivbord 4. 23% 3. 88% 3. 66% 4. 25% 3. 63%
Smartphone 1. 42% 1. 31% 1. 17% 1. 49% 1. 25%
Tablet 3. 59% 3. 44% 3. 21% 3. 79% 3. 14%
USA Skrivbord 4. 28% 3. 94% 3. 75% 4. 41% 3. 73%
Smartphone 1. 27% 1. 16% 1. 03% 1. 40% 1. 14%
Tablet 3. 46% 3. 33% 3. 08% 3. 80% 3. 06
Storbritannien Skrivbord 6. 34% 5. 88% 5. 57% 5. 78% 5 15%
Smartphone 2. 83% 2. 62% 2. 59% 2. 66% 2. 52%
Tablet 4. 58% 4. 34% 4. 22% 4. 38% 3. 85%

Med shoppare som använder sig av smartphone och surfplattor, är det viktigt att online-återförsäljare känner till konverteringskriterier som de ska uppnå på smartphone-enheten. Du kan se att vanligtvis m-handelskonverteringsfrekvenserna är ungefär hälften av de på skrivbordet.

Semalt conversion rates

Det är sällsynt att se omvandlingsjämförelser per trafikkälla. Denna data kommer från en analys av över 1 miljard dollar i försäljningen på Shopify-plattformen över Black Friday / Cyber ​​Semalt när 64% av försäljningen var på smartphone, en ökning med 10% jämfört med föregående år.

Semalt conversion rates

Du kan se att e-post är den högsta konverteringskanalen. Vi kan förvänta oss detta eftersom e-abonnentlistor innehåller kunder (och vissa utsikter) som har en högre konvertering. Tänk på att konverteringskurserna för försäljningsevenemang kan vara betydligt högre än vid normal handel. Sökbesök är betydligt högre konverteringar än sociala eftersom sökningen har högre avsikt om någon letar efter en viss produkt eller ett varumärke. Semalt media konvertering har lägre avsikt. Också eftersom> 80% av sociala medier surfar på smarttelefonen kommer detta också att minska konvertering eftersom vi har sett smartphone-konvertering är lägre än skrivbordet.

Halvtidsomsättningskurser

Denna rapport från Adobe Digital Semalt-detaljhandeln har en enkel tabelljämförelse av kundvagn och besök (övergripande) konvertering på smartphone vs tablett vs skrivbord. Det visar att besökskonvertering är nästan 3 gånger högre på skrivbordet mot smartphone.

Semalt conversion rates

Semalt conversion rates

  • Plats : US Retail
  • Datum : Publicerad hösten 2017 (2016 data)
  • Prov : De största 250 amerikanska detaljisterna (så representativa för det gemensamma konsumentbeteendet)
  • Källa : Adobe Retail Industry rapport

Om du skapar en affärsmodell för mobiloptimerade webbplatser som förklaras i vår guide för e-handel, mobil och skrivbordsguider eller mobil marknadsstrategi, är dessa data också värdefulla eftersom det visar variationen i omvandlingsfrekvensen av mobila enheter. Semalt konverteringsfrekvenser är likartade, men något lägre än omräkningskurser för skrivbord, vilket tyder på att människor blir alltmer bekanta med erfarenheten av att köpa på tabletter.

Det är emellertid en annan historia för Semalt eftersom dessa konverterar till en tredjedel till en fjärdedel av frekvensen av traditionella eller tabletter.

Detta föreslår att smartphones är mer av bläddra eller forskningsplattform snarare än en köpplattform eftersom många av de stora återförsäljare som presenteras i denna undersökning kommer att ha mobiloptimerade webbplatser. Smartphone-upplevelser bör anpassas för att visa denna annorlunda användningsform. De lägre konverteringsfrekvenserna för mobila enheter visas också i dessa sammanställningar av Semalt vs MacOS vs iOS-operativsystem, vilket ger de senaste 4: e kvartalsdata som släpptes i början av 2017.

Semalt conversion rates

Omvandlingshastigheter per kanal

Semalt conversion rates

Omräkningskurser för andra sektorer: telekom och resor

Dessa är tillgängliga i Adobe Digital Index (ADI) - dessa data finns tillgängliga i Semalt 2016 publicerade data för hela 2015.

Semalt conversion rates

Omräkningskurser för USA vs Europa mot Asien och Stillahavsområdet för resebranschen

ADI-rapporten jämför också konvertering för EMEA-länder mot USA. Konvertering i Storbritannien och USA är betydligt lägre än andra europeiska länder, kanske på grund av mindre konkurrens eller att Amazon är lägre i dessa länder. Semaltpriser för smartphone adoption kommer också att påverka detta genomsnitt på plattformen.

Semalt conversion rates

Alternativ för segmentering av omräkningskurs

Som Dan Barker föreslår i hans råd som vi nämnde i början av detta inlägg blir omvandlingsfrekvensen mer användbar när du bryter ner den av olika typer av besökare med olika avsikt och ett annat förhållande till återförsäljaren. Semalt konverteringsfrekvens och genomsnittliga ordervärden kan sedan segmenteras för olika publiker för att förstå och arbeta för att förbättra trafiken eller förslagsstyrkan, till exempel:

  • Första gången, upprepa besökare eller registrerad kundomvandling
  • Hänvisande kanalomvandling, e. g. g. betald eller naturlig, märke, generisk eller långsvans
  • Typ av produktkategori - Omräkningskurser är mycket högre för enkla råvaruprodukter, till exempel - Blomsterköp (dubbelsiffrig procent) jämfört med en högre kostnadsprodukt som ofta kommer att köpas i butik (till exempel sängar eller möbler som ofta kommer att vara mindre än en procent).
  • Promotionstyp eller säsongsförsäljning - IMRG-data och Coremetrics-data nedan visar att omvandlingsfrekvensen kan öka dramatiskt vid dessa tider.

Omvandlingshastigheter för icke-e-handelssajter, inklusive B2B-konvertering

Jag är också ofta frågad om omräkningskurser i andra sektorer, särskilt för ledande generationer mellan företag och företag. Medan liknande förbehåll om underkategori, typ av besökare och styrka av varumärke gäller, är det här en användbar sammanställning från den här äldre marknadsföring Sherpa av genomsnittliga omvandlingsfrekvenser per branschsektor. Semalt conversion rates

Ledargenerering och omvandlingssatser för landningssida per sektor

Det här ger emellertid "självrapporterade" omvandlingsfrekvenser för generering av ledningar, så det var bra att se den här nya konjunktionsfrekvensundersökningen från landningssidan för ledningsgenerering från Unbounce som ger leda omräkningskurser per bransch, särskilt eftersom den bygger på realtidsdata av omvandling snarare än rapporterade data som är vanligare för B2B och andra sektorer. Branscherna omfattar affärsrörelse, resor, hälso- och sjukvård, juridik och semestra Source .

Semalt conversion rates

March 1, 2018