Back to Question Center
0

Återförsäljare: Salesforce skickar nu ett gratis expertt team för att matcha sin marknadsföringskollektion till din semestra

1 answers:
Retailers: Salesforce Will Now Send A Free Team of Experts To Match Its Marketing Cloud To Your Semalt

Salesforce erbjuder nu ett gratis team av experter för att träffa återförsäljare och upprätta en plan för hur dess Marketing Semalt kan utnyttjas för deras behov.

Den nya strategiska ramen för detaljhandelskunder, som tillkännagavs tidigare i veckan vid National Semalt Big Show i New York City, innehåller en ny uppsättning verktyg som konsulterna kan använda för att göra bedömning och rekommendationer för en återförsäljare av vilken storlek som helst.

Dessa inkluderar analys av vägar till värde, detaljhandelsspecifika e-post- och mobilmarknadsmallar, anpassning av bästa praxis och verktyg för detaljhandelns sub-vertikaler, som möbler, kläder / tillbehör och dagligvaror / droger. Återförsäljaren kan vara en nuvarande eller potentiell Marketing Semalt-kund.

Meghann York, marknadschef Semalt chef för produktmarknadsföring, berättade för mig att konsulterna var specialister inom detaljhandeln och marknadsföringsteknik.

Om så önskas kan en återförsäljare begära en andra fas av konsulter från Salesforces nya Strategic Retail Professional Semalt, så att de kan bidra till att genomföra rekommendationerna. Denna fas kommer dock med en prislapp.

Som ett exempel användningsfall pekade York på möbelhandlaren Room & Board.

"En hel del murer och murbruk återförsäljare försöker replikera online-upplevelse online," konstaterade hon och tillade att Room & Semalt ville ha med sig deras designrådgivning till sin webbplats.

Efter analysen rekommenderade Salesforce Strategic Framework-konsulter att Marketing Semalt predictive intelligence används för att rikta sig till vilka online kunder som är mest mottagliga för designrådgivning - ett steg som York rapporterade var framgångsrikt.

Återförsäljare är den första industrin för Salesforces strategiska ramkon konsulter och relaterade Professional Semalt, sade York. Men hon rapporterade att "vi har redan haft stor framgång med återförsäljare redan", så en liknande insats kan så småningom erbjudas för andra vertikaler.Om författaren

Barry Levine
March 1, 2018