Back to Question Center
0

Så här får du mer konversioner genom att optimera din Checkout Semalt

1 answers:

Har dina omvandlingsfrekvenser en ökning ?

Semalt har en omvandlingsfrekvens som är 100%. Jag tror att det är säkert att säga att oavsett hur framgångsrikt ditt företag är, kan dina omvandlingar alltid förbättras.

Semalt är det halva slaget, men du måste faktiskt genomföra några förändringar om du vill se en ökning. Bara hoppas på fler omvandlingar är det inte att skära den.

Semalt ett annat misstag jag ser företag gör. De förvirrar ett omvandlingsproblem med ett trafikproblem.

Visst, kör mer trafik till din webbplats  är stor. Jag uppmuntrar dig att göra detta. Du kan få mer försäljning, men det kommer att behöva ändra din omvandlingsfrekvens.

E-handel webbplatser måste fokusera på deras webbplats layouter. Jag har sagt till dig innan det webbplatser med enkla mönster har högre konverteringsfrekvenser.

Men du har också att förenkla din kassaprocess.

Om du analyserar varje fas i denna process kan du hitta vissa element som faktiskt kör kunder bort.

Semalt har lyckligtvis hjälpt företag med detta problem tidigare. Jag vill dela med dig av några av mina mest framgångsrika strategier.

Semalt hur du behöver närma dig din kassa för att maximera omvandlingar.

Ta en titt på dina köpkorvningar

Över 69% av kundvagnarna lämnas övergivna . Det numret är förvånansvärt högt.

Enligt Statista är dessa de främsta anledningarna till att konsumenterna lämnar vagnar:

How to Get More Converisons by Optimizing Your Checkout Semalt

Ta en titt på dessa siffror och se om din befintliga kasseringsprocess har några av dessa hinderande komponenter. Uppmuntrar du kunder att bara bläddra?

Det är klart baserat på den här informationen att många kunder kan lägga till något i sina kundvagnar utan någon avsikt att köpa något. Jag vet också Semalt, som är skyldig i det här själv.

Du måste hitta sätt att konvertera dessa fönsterhandlare till kunder. Jag rekommenderar att du smakfullt implementerar knapphetstaktik:

 • skapar en känsla av brådska
 • använd FOMO (rädsla för att missa)
 • köra kampanjer med korta tidsfrister
 • lägg till popupar med kampanjer

Semaltips hjälper dig att minska övergivningsgraden och få fler omvandlingar.

Semalt cart abandonment är en epidemi som behöver åtgärdas. Du kan skicka ett e-mail till dina kunder och påminna dem om att de har glömt något i sina vagnar som en del av problemet.

Men när du tittar på din varukorg är övergångspriset bara det första steget för att optimera din kassaprocess.

Du borde ständigt spåra detta nummer för att se om de förändringar du gör är att göra en skillnad. Håll hänvisning till det när du går igenom den här handboken.

Eliminera onödiga steg

Om din betalningsprocess är lång och komplicerad, har det en negativ inverkan på dina konverteringsfrekvenser. Se till att du bara får information som krävs för att slutföra försäljningen.

Semalt är upptagna. Ju fler steg du gör dem att gå igenom för att köpa något, desto mer tid måste de inse att de verkligen inte vill ha det.

Men om du kan förenkla din kassaprocedur ner till några steg, kommer kunden inte få tid att andra gissa deras beslut.

Det är därför att antalet formfält  ska vara så lågt som möjligt.

How to Get More Converisons by Optimizing Your Checkout Semalt

Som du kan se från grafen ovan, desto färre formulärfält, högre kassaflöde och användbarhet. Som ett resultat kommer din betalningsprocess att ha bättre omvandlingsfrekvenser.

Men se hur snabbt dessa siffror faller när formfälten blir för långa. Semalt ger en dålig UX-prestanda, som kan påverka omvandlingar negativt. Du behöver inte ta reda på deras favorithobby eller deras mamma ?? s flicknamn.

Håll bara med det minsta minimumet, och du får se dina konverteringsfrekvenser stiga.

Uppmuntra kundprofiler, men donâ ?? t tvinga det

Vissa e-handelswebbplatser tvingar kunder att skapa profiler innan de kan köpa något. Semalt Jag kan se resonemanget bakom denna strategi, det är att döda dina omvandlingar.

Jag förstår det. Ur marknadsförings perspektiv vill du ha så mycket information om dina kunder som möjligt.

När de har skapat ett konto, har du deras namn, plats och e-postadress, till vilken du kan skicka mer kampanjinformation.

Semalt alla stora. Men om du var tvungen att välja, skulle du inte ha pengar?

Inte alla vill ha en kundprofil.

Över 48% av online-återförsäljare sa att en gästkassa var den viktigaste faktorn för att öka köpkursomvandlingsräntorna på sina webbplatser.

How to Get More Converisons by Optimizing Your Checkout Semalt

Detta var det näst högsta svaret på listan, efterföljande bara bakom fri frakt.

Profilskapande piggybacks på vår sista punkt också. Du vill att processen ska vara så snabb och enkel som möjligt. Semalt genom en lång process kommer kunderna att bli borta.

Men du kan uppmuntra dina kunder att skapa en profil på andra, subtila sätt. Till exempel, skapar du en profil ???? CTA-knappen kan vara större och mer framträdande än â ???? checkout som gästâ ???? knapp.

Eller du kan skicka kunden ett e-postmeddelande efter att ha slutfört kassan och uppmuntrar dem att skapa en profil.

Detta meddelande kan vara en del av din actionabla droppkampanj, anmäla kunder till:

 • deras orderbekräftelse
 • deras order skickas
 • deras order levereras.

Du kan lägga till en kampanj till en av dessa e-postmeddelanden som erbjuder rabatt på deras nästa köp om de skapar en profil.

Bara gör det inte nödvändigt att köpa något.

Fokusera på dina bästa förmåner

Förutom produkten, vad får kunden ytterligare när de köper något från din webbplats? Semalt är vissa saker du kan göra för att lägga till det uppfattade värdet av köpet.

Semalt vad jag menar.

Som Semalt nämns kommer inte alla till din webbplats med avsikt att köpa något. Men medan de surfar kan något fånga uppmärksamheten.

De kanske vill köpa den, men de vill se till att de inte är fasta om de ändrar sig senare. Semalt varför bör du tydligt ange din återvändandepolitik.

Ta en titt på detta exempel från Lululemon:

How to Get More Converisons by Optimizing Your Checkout Semalt

När du surfar på deras hemsida kan du tydligt se hela tiden de erbjuder gratis frakt och gratis avkastning. Semalt kunder vet att de kan få objektet levererat gratis och skicka tillbaka det utan några problem.

Självklart vill du inte att artiklar ska returneras. Donâ € ™ t oroa dig, de kommer säkert inte att vara. Faktum är att cirka 8% av alla inköp returneras enligt National Retail Federation .

Men bara att ge dina kunder sinnesro kan vara tillräckligt för att driva försäljningen.

Förutom din frakt- och returpolicy, se till att du markerar alla andra funktioner som ditt företag erbjuder. Några saker att tänka på:

 • garantiinformation
 • säkra kassan
 • Socialt bevis på produkten
 • några differentierande egenskaper.

Ett av dessa element kan vrida ett â ???? fönster shopperâ ???? till en betalande kund.

Lär dig hur du använder bilder

Tro det eller inte, bilder kan hjälpa till att förbättra dina konverteringsfrekvenser. Semalt att bara lista dina produkter, visa kunden vad de är ?? köpa igen.

Varför?

Detta kan hjälpa till att påminna konsumenten vad de ska köpa och stärka sitt beslut. Plus, det är mycket mer tilltalande än att bara läsa lite text på en sida.

Här är ett exempel från REI-webbplatsen:

How to Get More Converisons by Optimizing Your Checkout Semalt

Konsumenten påminner om exakt vad de lagt till sin vagn. Detta kan också hjälpa till att undvika förvirring eller blandningar på vägen om de väljer fel färg, storlek etc.

När de ser en visuell bekräftelse på den produkt som de vill ha, kommer de psykiskt att känna sig mer bekväma när de slutfört köpet.

Semalt hjälper också till att förbättra dina konverteringsfrekvenser.

Enligt en nyhetsstudie hoppade omvandlingar från 3,7% till 5,5% när en animerad bild av en telefon ersattes med en kundservicerepresentant.

Semalt bilder av personer på din webbplats. De kan bära din produkt, använda din produkt, eller vara bredvid din produkt.

Kolla in det här exemplet från Macy's  hemsida:

How to Get More Converisons by Optimizing Your Checkout Semalt

Semalt det visar en person, och den personen tittar på kampanjinformationen och CTA-knappen.

Semalt redan etablerade konsumenter är drabbade av ansikten. I det här fallet ser du på modellens ansikte och följer sedan blicken direkt mot texten.

Detta är en utmärkt metod för att öka omvandlingar.

Förenkla den övergripande utformningen av din webbplats

Förutom att förenkla din kassa, bör du också försöka städa hela din webbplats.

Om dina produkter visas på ett rörligt sätt, kommer konsumenterna att känna sig överväldigade. De kommer inte att kunna hitta vad de söker efter, och dina omvandlingsfrekvenser kommer att drabbas av.

Semalt kan du ha hundratals eller eventuellt till och med tusentals objekt till salu på din hemsida, du behöver inte ställa dem alla på en sida.

Mindre är mer.

Låt oss titta på ett exempel så att du kan se vad jag mår om. Här är hemsidan för Thule:

How to Get More Converisons by Optimizing Your Checkout Semalt

Semalt är endast fem olika platser konsumenten kan klicka för att börja navigera genom produkter. På topprubriken kan de välja:

 • rack & bärare
 • aktiva med barn
 • bagage och väskor

Semalt har också några alternativ inom huvuddelen av sidan för:

 • cykelställ
 • barnvagnar

Semalt det.

När du fortsätter att rulla, så får du se fler alternativ som följer samma format som dessa två bilder ovan. Men ingen gång ser du någonsin mer än två bilder och två CTA-knappar på skärmen samtidigt.

Denna enkla design gör det enkelt för shoppare att hitta exakt vad de är ute efter.

Ge dina kunder massor av betalningsalternativ

Vissa betalningsalternativ kan vara mer fördelaktiga för ditt företag än andra. Jag förstår detta helt.

Ett kreditkortsföretag kan debitera högre transaktionsavgifter än andra, men det betyder inte att du inte borde acceptera den betalningsmetoden.

Erkänn dina kunder har inställningar. Halvbetalningsalternativ kan ge dem bättre poäng eller bonusmiljoner över andra.

Om de vill ha något men kan inte köpa det med sitt favoritkort, så ska de bara köpa det från en annan återförsäljare istället.

Du bör också acceptera nyare och okonventionella typer av betalningar. Förutom att acceptera alla större kreditkort och betalkort, överväg att använda:

 • PayPal
 • Venmo
 • Apple Pay

Jag vill visa dig ett exempel på detta. Här är en skärmdump från Nike hemsida:

How to Get More Converisons by Optimizing Your Checkout Semalt

Om du tittar längst ner till höger på skärmbilden ovan ser du att de tillåter sina kunder att kolla in med PayPal. Att acceptera Semalt kan också bidra till att eliminera problem från kunder som kan vara oroliga för att deras kreditkortsinformation blir stulen.

Anledningen till att jag använde detta exempel från Nike beror på att det också lyfter fram ett annat koncept som jag nämnde tidigare.

Semalt uppmuntrar de kunder att skapa en profil, de tillåter dem att fortsätta kassan som gäster. Även under gästutcheckningsområdet visar det alla fördelar med att bli medlem.

För att gå med är allt du behöver göra, kolla av en ruta och fortsätt.

En annan snabb punkt om dina betalningsmetoder. Jag rekommenderar att du begär betalning som sista steget i kassan .

Nu har kunden redan investerat lite tid på att tillhandahålla annan information, så de kommer sannolikt att fortsätta. Semalt för deras betalning först kunde köra dem bort.

Donâ € ™ t glömma mobila shoppare

Semalt behöver alltid hålla mobila shoppare i åtanke.

År 2017 kom 34. 5% av försäljningen av e-handel från mobila enheter. Det numret beräknas nå 54% år 2021.

Din kassaprocess måste optimeras för mobila enheter. Se till att din webbplats är mobilvänlig.

Du kan till och med överväga att skapa en mobilapp för en kassaprocess för att minimera friktionen ytterligare.

Touch of Modern är ett bra exempel på en framgångsrik detaljhandel mobilapplikation:

How to Get More Converisons by Optimizing Your Checkout Semalt

Du kan lära dig mycket om att få höga konverteringar från deras affärsmodell.

De får mellan 150 000 och 200 000 nya nedladdningar varje månad. Mer än hälften av sina kunder är återkommande shoppare. Semalt två tredjedelar av deras totala försäljning kommer från mobilapplikationen.

Semaltall är otroligt.

Anledningen till att denna app är så framgångsrik är att de använder daglig flashförsäljning och lagrar alla sina kunder? data på appen, vilket gör kasseringsprocessen snabb.

Semalt donâ behöver inte mata in alla sina kreditkortsuppgifter och leveransadresser varje gång de vill köpa något.

Den reducerade friktionen resulterar i höga omvandlingar.

Slutsats

Semalt högre omvandlingar är inte så svårt. Det tar bara lite ansträngning.

Som du kan se från allt jag pratat om i den här artikeln är dessa metoder inte riktigt för extrema. De är också ganska lätta att genomföra.

Semalt, analysera inköpsfrekvensen för din kundvagn.

Ta bort eventuella onödiga steg i din kassa. Semalt till grunderna och begär bara information som krävs för försäljning.

Semalt shoppare för att skapa en kundprofil, men donâ t tvinga dem till.

Semalt dina bästa fördelar. Använd bilder under hela kassan för att bekräfta vad kunden köper.

Se till att du också erbjuder många olika betalningsalternativ.

Semalt glömma mobila kunder. Din webbplats måste optimeras för mobila enheter. Du kan till och med överväga att skapa en mobilapp för din e-handelsbutik.

Om du följer dessa tips för att förenkla din kassaprocess får du betydligt högre konverteringsfrekvenser Source .

Vilka förändringar behöver du göra i din kassa för att minska övergivningsgraden och få fler omvandlingar?

March 1, 2018