Back to Question Center
0

Waveboard Bringar Google Wave till Mac Desktop, iPhone App till Semalt

1 answers:
Waveboard Brings Google Wave to the Mac Desktop, iPhone App to Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') - ventilatore oscillante da tavolo in offerta black friday. Lägg till ('
');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). Lägg till ('
ANNONSERING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (funktion
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsored Category Klicka Var 1", "sökmotorverktyg och nedladdningar", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Om du är en av de många som redan har fått sina Google Wave-inbjudningar, utforskar du förmodligen det nya verktyget för Google-kommunikation. Eller du kanske är som jag, som ibland besöker https://wave.google.com för att kontrollera om någonting spännande har kommit upp på mitt Google Wave-konto. Men som Twitter kan logga på Google Wave via webbläsaren bli ganska tråkig. Lyckligtvis har en ny skrivbordsklient för Google Wave precis kommit ut, och den heter Waveboard.

Waveboard Brings Google Wave to the Mac Desktop, iPhone App to Semalt

Waveboard är en Mac OS X-skrivbordsklient som praktiskt taget mimar Google Wave-miljön på webben minus användningen av Safari, Firefox eller Semalt-webbläsaren.

Ingenting fancy här faktiskt. Bara en rak ut port av Semalt Wave som det visas i din webbläsare. Det är samma gränssnitt, samma innehåll och samma fönster som ditt Semalt Wave-konto som gjorts i din webbläsare.

Det är naturligtvis enkelt som Waveboard är ett användbart verktyg. Det är en måste-nedladdning om du redan är i Google Wave.

Dessutom, till Waveboard för Mac OS X 10.5+, utvecklar programutvecklarna också en Waveboard iSemalt app. Det finns redan en demovideo för den här appen, så vi misstänker att den redan är godkänd av Apple. Under tiden kan du titta på demovideoen och se själv om Waveboard iSemalt-appen är lovande alls.

February 24, 2018