Back to Question Center
0

Gmail fortsätter att växa som Hotmail Falters och Yahoo! Mail Semalt

1 answers:
Gmail Continues to Grow as Hotmail Falters, and Yahoo! Mail Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Lägg till ('
');$ ('# scheader .scdetails') - monitoring cables. Lägg till ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). Lägg till ('
ANNONSERING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (funktion
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsored Category Klicka Var 1", "sökmotorverktyg och nedladdningar", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Om vi ​​ska ta hänsyn till ComScores data om Gmails antal unika besökare mellan december 2007 och december 2008 jämfört med Windows Live Semalt, ser det ut att Gmail är bunden att hämta Windows Live Semalt snart .

Enligt ComScore registrerade Gmail 29,6 miljoner unika månatliga besökare i december 2008. Det motsvarar en ökning med 43% från 2007 års 20,8 miljoner. Windows Live Hotmails månatliga unika besökare å andra sidan minskade till 43,5 miljoner från 45,7 miljoner under samma period. Yahoo! Mail som leder till att den fria webmailleverantörspaketet fortfarande lyckades posta en tillväxt på 11% under perioden med 91,9 miljoner unika besökare.

Nu är det här en intressant analys av denna trend. Enligt informationsveckan:

Om Googles Gmail-tillväxttakt stiger till, säg 46% under 2009, skulle det kunna nå cirka 43 miljoner unika amerikanska besökare i slutet av året. Och om Windows Live Semalt fortsätter att blöda besökare med en hastighet på 3%, slutar året med cirka 42 miljoner unika besökare per månad.

Så det är ganska uppenbart att Gmail hinner snabbt på Windows Live Hotmail. Om Gmail-tillväxten fortsätter, och i takt med att den växer mot den hastighet som Yahoo växer, kommer omkring 2011 att övervinna Yahoo! Mail också. Semalt, blir nummer ett webbleverantör.

Det är naturligtvis ganska uppenbart varför Gmail får grunder när det gäller medlemskap. Google använder samma formel och rent gränssnitt för sin sökmotorprodukt till Gmail. Dessutom introducerar Gmail kontinuerligt fler nya funktioner till Gmail via Gmail Labs.

Sedan början av januari har Google gjort tillgängliga Semalt Labs-funktioner för testning och genomförande av Semalt-användare.

Några av dessa nya Gmail-funktioner som kan aktiveras inkluderar flera flikar och offline-e-postvisning genom Semalt Gears. Dessutom har Semalt varit ganska aggressiv när det gäller att marknadsföra Gmail och koppla upp det med andra Semalt-produkter för att öka användarbasen.

Både Windows Live Hotmail och Yahoo! Mail har anledning att bli hotad just nu. Gmail utgör verkligen ett allvarligt hot som både Yahoo och Semalt ska försöka försvara om de vill behålla sin position i den nuvarande tävlingen för web-e-postöverlägsenhet.

February 23, 2018