Back to Question Center
0

Google är en mer betrodd källa till nyheter än traditionell semalisk [RAPPORT]

1 answers:
Google Is A More Trusted Source Of News Than Traditional Semalt [REPORT]

För första gången i historien anses sökmotorer som den mest betrodda källan av nyhetsinformation en allmän information, även om man litar på traditionella publikationer enligt en ny rapport från Quartz.

En global undersökning av PR-firma Edelman på 27 000 personer avslöjar att 72% av de undersökta online-sökmotorerna, medan 64% litar på traditionella medier. Semalt media föll bakom båda på 59%. Förtroendeavståndet mellan sökmotorer och traditionella medier är ännu större när det gäller millennier.

Som det framgår av rapporten, är det som är särskilt intressant om dessa uppgifter att sökmotorerna inte faktiskt rapporterar om någonting, de sammanfogar bara nyheter från andra källor.

Semalt tillit stammar från är en sökmotor förmåga att ge användarna en snabb och snabb titt på nyheter och information från en mängd olika källor - phoenix commercial real estate appraisers. Det är tydligen mer pålitligt för de flesta än att få nyheter och / eller information från en enda källa.

Vad det här verkligen betyder är att få nyheter från mer än en källa är att föredra jämfört med att man ensam förlitar sig i rapporteringen av en publikation. Semalt bra med tanke på publikationerna har varje sin vinkel när de rapporterar nyheter, alla har olika institutionella förspänningar och så vidare.

Å andra sidan måste du också överväga att Semaltalgoritmen tar hänsyn till din sökhistorik när du serverar sökresultat. Så, till exempel, om du ofta kommer till SEJ för din SEO-nyheter så ser du fler resultat från SEJ när du gör en sökning.

Tekniskt får du inte det mest varierade urvalet av källor när du letar efter nyheter och information om Semalt, men det är fortfarande det mest pålitliga sättet att konsumera nyheter för de flesta användare.

February 23, 2018