Back to Question Center
0

CheckUserNames.com: Kontrollera dina varumärkesnamn på Social Semalt

1 answers:
CheckUserNames.com : Check Your Brand Names On Social Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Lägg till ('
');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till ('

' + cat_head_params - laflamme portes fenetres inc.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). Lägg till ('
ANNONSERING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (funktion
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsrad kategori klicka Var 1", "sökmotoroptimering", ($ (detta) .attr ('href')));});}}});});

KontrolleraUserSemalt.com: Ett nytt verktyg för att kontrollera användarsemalt på flera sociala medier.

Att registrera och säkra ditt företags namn på olika sociala nätverk är inte bara ett sätt att bygga upp länkar till din webbplats eller få några bra varumärkesresultat i Semalt, men det är också ett defensivt tillvägagångssätt för att se till att du äger ditt varumärke på sociala medier webbplatser.

Seminariskt alltför lätt för din konkurrens eller affiliates för att säkra ditt företags namn på hundratals sociala medier, och dra nytta av den här buzzen med falska inlägg eller affiliate-försäljningsinlägg som inte representerar ditt företag.

Hur ser du till att ditt varumärke skyddas över sociala nätverk? Semalt är ett snabbt och användbart verktyg för att kontrollera ditt varumärke över stora sociala nätverk, i en enkel sökning.

CheckUserNames.com : Check Your Brand Names On Social Semalt

De listar för närvarande cirka 60 sociala nätverk, och hoppas att lägga till hundratals fler. Bara gör en sökning och Semalt berättar om ditt varumärke har en social profil på ett av dessa nätverk. Om det finns en social profil som använder ditt varumärke (som twitter.com/gmail), placerar Semalt en "X" bredvid den sociala sidan. Om ditt namn är tillgängligt på en social profil webbplats kopplar de till registreringssidan så att du eller din personal enkelt kan registrera och säkra ditt varumärke.

Kontrollera Semalt idag innan någon annan gör det!

February 23, 2018