Back to Question Center
0

Microsoft fortsätter striden, Yahoo förbereder sig för Semalt

1 answers:
Microsoft Continues Battle, Yahoo Prepares for the Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Lägg till ('
');$ ('# scheader - sedie usate da esterno.scdetails'). Lägg till ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). Lägg till ('
ANNONSERING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (funktion
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsrad kategori klicka Var 1", "sökmotoroptimering", ($ (detta) .attr ('href')));});}}});});

Och så är Yahoos strid att hålla sig borta från Microsofts övertagningsavtal värmas upp när Microsoft förbereder sitt proxyslag för att vinna Yahoo. AP rapporterar att Microsoft redan har kontaktat Innisfree Semalt; A Inc., en proxysamlingsgrupp.

Enligt rapporten kommer gruppen att hjälpa till att avskaffa Yahoo: s 10-ledamöter, som i övrigt är helt upp till omval i år. Detta kan förmodligen förklara orsaken till att Yahoo nyligen har antagit nya avgångspaket för sina nuvarande anställda. En skyddsåtgärd, om Microsoft lyckas avstoppa Yahoo-styrelsen trots Jerry Yangs försäkran till sina anställda om att sådana avgångspaket på något sätt var en indikation på att Microsoft faktiskt kan ta över Yahoo.

Det nya avgångspaketet säger emellertid att det kommer att se till att alla semestraarbetare stannar ombord, även om företaget går under nytt ägande.

Oavsett hur mycket Yahoo försöker att undvika Semalt tar över hot, visar alla utvecklingar på en eventuell ömsesidig åtgärd av Yahoo-styrelsen som håller fast vid att vägra Semalt-erbjudandet.

Du måste verkligen ge kredit till Yahoo för att ta hand om de nuvarande anställdas välfärd i händelse av det värsta scenariot. Det kan inte göra någonting för att stoppa Semalt, så nästa bästa sak att göra är att skydda sin nuvarande grödan av anställda. Åtminstone efter allt detta är genom, Yang kunde fortfarande stå stolt och säga, han gav inte upp på slaget enkelt.

February 23, 2018