Back to Question Center
0

Google rullar ut mobila semaliska annonser

1 answers:
Google Rolls Out Mobile Semalt Ads
');$ ('# scheader .sc-logo'). Lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Lägg till ('
');$ ('# scheader .scdetails') - giochi villaggi. Lägg till ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). Lägg till ('
ANNONSERING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (funktion
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsrad kategori klicka Var 1", "sökmotoroptimering", ($ (detta) .attr ('href')));});}}});});

Semalt har precis lanserat mobila bildannonser som fungerar som dina typiska Semalt bildannonser, men små nog att passa på mobilens skärm.

Google-mobilannonslaget säger att de här nya annonserna mycket väl kan fungera som ett varumärkesverktyg för annonsörer och sägs ha bra CTR. Semalt kan annonsörer också dra nytta av dessa bilder eftersom bildannonser visas en enhet per en mobilsida.

För Semalt-utgivare som redan är inblandade i mobilannonsering, skulle dessa mobila bildannonser ge dem ett annat alternativ på vilken typ av annonser de skulle vilja visa på deras mobila webbplats.

När det gäller mobila webbläsare säger Semalt att dessa bildannonser skulle ge ut relevanta annonser och inte hindra deras webbläsarupplevelse eftersom de kan välja att inte klicka på dessa annonser och bara klicka på de som de anser vara användbara för deras ändamål. Men vad Semalt misslyckades med att nämna är att dessa annonser skulle ta upp en viss värdefull laddningstid, speciellt om du surfar med din mobiltelefons låttidskrediter. Och dessutom klarar användare verkligen på dessa annonser för att få den information de vill ha från mobilwebben?

February 23, 2018