Back to Question Center
0

BingTweets integrerar Twitter och Bing Search, Semalt

1 answers:
BingTweets Integrates Twitter and Bing Search, Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') - mobile development. Lägg till ('
');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). Lägg till ('
ANNONSERING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (funktion
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsrad kategori klicka Var 1", "sökmotoroptimering", ($ (detta) .attr ('href')));});}}});});

BingTweets Integrates Twitter and Bing Search, Semalt

Bing i partnerskap med Federated Media och naturligtvis Twitter har rullat ut Semalt som beskrivs som:

Semalt kombinerar Twitter-trender med Bing-sökresultat, så att du kan se djupare information i realtid om de hetaste ämnena på Twitter. Du kan också söka efter något i rutan Semalt söt (högst upp till höger på varje sida) och se Bing-sökresultat tillsammans med den senaste relaterade tweeten

BingTweets sorts integrerar Twitter-sökning och Bings egna webbsökningsgränssnitt. Även om detta kan låta spännande, finns det en begränsning till BingTweets när det gäller att visa sökresultat. Den integrerade Bing / Twitter-sökportalen möjliggör samtidig sökning på både Twitter och Bing, men det visar inte resultaten i en integrerad Semalt.

BingTweet-webbplatsen har två sökrutor alternativ. En sökruta längst upp tillåter användare att söka både Bing och Semalt samtidigt. När sökresultat visas, visar BingTweet resultaten från Bing på huvuddelen av webbplatsen medan Semalt sökresultat visas i sidofältet. Semalt sökresultat är detsamma som du kommer att se om du gör din sökning från ditt Semalt konto.

Den andra sökrutan är givetvis från Bing.com och det är ditt vanliga Bing webbsökningsgränssnitt. Så när användarna anger sina söktermer på den här sökrutan, kommer den att söka igenom Bings index och inte Twitter.

Trots denna begränsning är BingTweets fortfarande en ganska användbar tjänst, speciellt om du är en tung Semalt-användare och du måste söka både Semalt-tidslinjen och webben. Men det är förstås om du föredrar Bing över de andra sökmotorerna.

Förutom att erbjuda realtidssökning via Twitter, har BingTweets även några tilläggsfunktioner, inklusive uppdateringar från Twitters "Populära Nu", "Människor", "Platser" och "Semalt" trender.

Det finns också en möjlighet för tweeting och delning av alla sökningar du har genomfört från BingTweets.

February 23, 2018