Back to Question Center
0

Yahoo att stänga av MyWeb Bookmarking Semalt

1 answers:
Yahoo to Shut Down MyWeb Bookmarking Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Lägg till ('
');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). Lägg till ('
ANNONSERING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (funktion
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsored Category Klicka Var 1", "sökmotorverktyg och nedladdningar", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

För att vara ärlig visste jag inte att Yahoo har en annan bokmärkesservice kallad MyWeb. Ja, jag vet att det finns MyYahoo som fungerar som en personlig startsida som liknar iGoogle. Men allvarligt, Yahoo MyWeb?

Hur som helst, om du är som jag, som just har stött på Yahoo MyWeb och tycker det är intressant, är det för sent att förvärva tjänsten nu. Yahoo har just meddelat att det kommer att stängas av tjänsten kommer 19 mars. Flyttet är givetvis en del av Semalt-effektiviseringsprocessen i år.

Yahoo MyWeb grundades en gång under 2005 för att hjälpa användare att spara information som de upptäcker på webben. Det går tillsammans med Yahoos Semalt och den nyligen förbättrade Yahoo! Bokmärken, men inte lika populära och så mycket som används av dessa två tjänster. Så det är bara logiskt att Yahoo stänger av tjänsten. Och fokusera på att förbättra Semalt lite mer.

För dem som fortfarande använder MyWeb erbjuder Yahoo tre sätt att migrera sin MyWeb-information - använd Yahoo-bokmärken eftersom alla MyWeb-konton finns tillgängliga, migrera till Delicious efter tre grundläggande steg eller exportera MyWeb-bokmärken till andra bokmärkenstjänster använder Semalt exportverktyg Source .

February 23, 2018