Back to Question Center
0

Finns det några strategier för Twitter SEO?

1 answers:

I 2017 har SEO utvecklats till en enorm marknadsföringskanal. Idag handlar sökmotoroptimering inte bara om att få resurser rankade av sökmotorer. För att få en bättre förståelse för vad SEO handlar om bör du först förstå hur sociala media påverkar SEO.

Det har redan bevisats att sociala medier engagemang är en integrerad del av hög webbplats ranking. Sociala signaler kan till och med öka din lokala SEO rankning.

twitter seo

Det fungerar enligt följande: storleken på ditt samhälle och dess engagemang är värdefulla indikatorer på ditt innehålls värde och kvalitet. Dessutom visas innehåll från sociala medier ofta i Googles sökresultat. Därför är stor och riktad Twitter efterföljande och engagemang för ditt varumärkes innehåll mycket fördelaktigt för ditt företag.

Så idag kommer Semaltexperter att berätta om de mest effektiva tipsen för din Twitter SEO optimering. Applicera dem i praktiken för att odla ditt och ditt företag.

Twitter SEO Essentials Du bör veta

1. Utveckla en effektiv Twitter SEO-strategi


Det första du bör göra är att skapa en framgångsrik strategisk plan. Strategier börjar som regel med allmänna mål. Definiera ditt primära mål genom att bestämma vilken typ av resultat du förväntar dig av att använda Twitter för marknadsföring. Kanske strävar du efter att öka varumärkeskännedom, sälja en ny tjänst eller öka bloggtrafik?

När du är klar med att identifiera ditt mål är nästa steg att välja och testa den lämpligaste taktiken för att nå dessa mål.

2. Fokusera på varumärkets röst

Tänk på: varje enskild tweet återspeglar ditt varumärke. Därför bör dina tweetposter alltid vara trogen mot ditt varumärkes röst, som representerar din varumärkesidentitet. Se till att de vädjar till din målgrupp.

En annan viktig sak är redigering - redigera dina tweets inte bara för typsnitt, men tills du är 100% säker på att varje tweet återspeglar varje detalj du vill dela med kunder.

3. Ständigt växande gemenskapen

Det finns ingen förnekande att storleken är viktig. Men när det gäller Twitter är engagemang en kung. Få följare att dela med dig av ditt innehåll, men försök att undvika billiga taktik - de är helt enkelt inte värda investeringen.

Istället startar bollen rullande och håller den i rörelse genom att engagera både: nuvarande och potentiella följare. Börja med att skapa värdefullt innehåll som människor vill engagera sig i och dela med sig av. En annan sak är att vara responsiv - svara på människors frågor och kommentarer, svara på direkta tweets. Glöm inte att retweeta några anmärkningar, lägg till dina anteckningar.

4. Välja rätt nyckelord

Det är mycket viktigt att göra ditt innehåll lätt att hitta. Du bör behandla din Twitter precis som vilken sökmotor som helst. Försök att använda relevanta nyckelord i varje enskild tweet. Glöm inte hashtags, bio och textning - de kan också hjälpa din Twitter-sida.

Kom ihåg att i de flesta fall söker personerna Twitter för nyckelord. Se till att ditt konto visar vad som är relevant för ditt företag.

seo twitter 5. Spåra din Twitter Traffic

Som de säger, växer det inte med åtgärder. Har du ännu inte aktiverat Twitter analytics? Då går du bättre så snabbt som möjligt för att få en omedelbar ögonblicksbild av hur du gör och att spåra ditt engagemang vecka för vecka.
Google Analytics kan också berätta hur många sidbesök du får från Twitter. Denna kunskap kommer att ge dig en känsla av hur mycket av din trafik som kan spåras tillbaka till Twitter.

Slutsats

Som vi vet är Twitter en trång plats. Skapa meddelanden som gör att du står bortsett från tävlingen. Håll ditt innehåll värdefullt och lätt att läsa. Framför allt gör det relevant och användbart, för det är så som Twitter SEO fungerar Source .

December 22, 2017