Back to Question Center
0

Hur man kombinerar webbdesign och sökmotoroptimering?

1 answers:

Vanligtvis, när man lanserar en ny ram för praktiskt taget alla onlinebusinesser, är lejonens andel av överväganden ofta inställd på webbdesign och sökmotoroptimering (SEO). Låt oss möta det. Att ha en attraktiv, användarvänlig och professionell webbdesign är de viktigaste frågorna när det gäller att ge enkel och praktisk besökare åtkomst. Men vad sägs om att jag säger att alla dessa hårda arbeten på webbdesign kan bli bara bortkastade trots allt? Vad händer om Internet-användare aldrig kommer att observera en sådan webbplats som visas i topplistan av SERPs av Google? Därför nedan kommer jag att diskutera den främsta betydelsen av att ha det tättaste samarbetet för dina verk på webbdesign med sökmotoroptimering som alltid kommer hand i hand.

website design search engine optimization

Visuell SEO

Varje webbplatsdesign sökmotoroptimering börjar med att lägga allt visuellt innehåll i enlighet med sökalgoritmerna. Jag menar att få alt-taggar för varje bild du lägger på dina webbsidor. Saken är att de flesta sökmotorerna (liksom själva Google) inte kan "läsa" det visuella innehållet om inte varje bild är inbäddad med den nödvändiga beskrivningen skriftligen. Dessutom har din webbplats överdriven med för stora bilder definitivt att sakta ner din totala lasthastighet, vilket gör det dåligt för din högre ranking i SERP: erna. Därför är det så viktigt att du ska skala ner ditt visuella innehåll samtidigt som du kommer ihåg de ledande riktlinjerna för SEO när du väljer namnen på bilder och bäddar in dem med rätt sökord som dina potentiella kunder mest sannolikt kommer att inkludera i sökfrågan.

Responsiva webbdesign förbättrar sökmotoroptimering

Idag används bärbara enheter för att surfa på Internet oftare. Med tanke på att allt fler potentiella köpare letar efter de produkter eller tjänster de behöver via smarttelefoner och surfplattor, är mobilvennlig webbdesign nu tilldelad med högre rangordning i SERPs. Så, Google har börjat straffa dessa webbplatser som körs utan en ordentlig uppsättning funktioner anpassade för bättre surfupplevelse via bärbara enheter. Det är därför det är en rimlig idé att alltid hålla din lyhörda webbdesign att behålla sökmotoroptimering på samma gång. Göra detta sätt, glöm inte att se till att ditt innehåll är också lyhörd för röstförfrågningar. Dessutom rekommenderas experterna att ha några väl optimerade FAQ-sektioner som ingår i varje webbsida av er. Kom ihåg att sådana tjänster redan har blivit ett MÅSTE för att möta behoven hos aktuella frågeställda röstsökningsförfrågningar.

website design

Arbeta på dina webbadresser

Här kommer ett extra alternativ för att få en större förbättring av din webbdesign och sökmotoroptimering. Jag menar att du borde betala noggrann uppmärksamhet när du väljer domännamnet. Med tanke på att du redan har en, rekommenderas du att söka till Google-vänliga namn för varje sida på din webbplats. Har varje webbadress och sidtitel omformats för att bära den relevanta beskrivningen rik på de riktade sökorden och fraserna. Genom att göra det kommer du att uppnå en utmärkt användarvänlig förbättring för din webbdesign, med hjälp av sökmotoroptimering som mer attraktiv för bättre indexering av Googles sökrobotar Source .

December 22, 2017