Back to Question Center
0

Vilka är de mest bestämda stunderna för webbsökningsmotoroptimering?

1 answers:

Internet växer alltid och utvecklar sfären. Varje dag laddar människor massor av olika kvalitetsuppgifter till sökmotorer. För att förstå vilket innehåll som kan vara till nytta för användarna och skilja det från spam måste stora sökmotorer som Google förbättra och uppdatera sina algoritmer regelbundet. Genom att göra det ger de möjlighet för både webbplatsägare och genomsnittliga användare att dra nytta av kvalitetsdata. Dessutom möjliggör regelbundna algoritmuppdateringar sökmotorer att straffa spammare och svarthattsspecialister. Så för att stanna på toppen av SEO-spelet måste du vara medveten om alla nyheter i webbsökningsmotoroptimeringsindustrin och göra lämpliga förbättringar på din webbplats. I den här artikeln kommer vi att diskutera tre definierande stunder som förändrade SEO-särdrag och göra SEO-experter ändrar sina metoder för optimering av webbplatser.

web search engine optimization

Drastiska förändringar i sökmotorns optimering

Det är värt att säga att Google algoritm uppdateringar har drastiskt förändrat reglerna för sökmotorn under det senaste decenniet optimering. Medan vissa online-köpmän föll nedgången i deras ranking efter uppdateringar från Google, tog andra långsiktiga webbplatsägare tillfället tillfälle att förbättra sina positioner på SERP. Idag kommer vi att prata om tre kraftfullaste algoritmuppdateringar som förändrade dagens SEO.

  • Den första Google Florida Update

Den första Google uppdateringen inträffade i november 2003. Det är känt som Google Florida uppdatering. Den här uppdateringen var den största förändringen i Googles ranking i dessa tider. Det primära syftet med Florida uppdatering var att träffa Black Hat SEO-specialister som försökte manipulera rankningar. Det var utformat för att undvika sådan svarthat SEO-teknik som nyckelordspackning. Termen "sökordsfyllning" har dykt upp sedan de första dagarna av utveckling av sökmotoroptimering. Det är en skuggig teknik som gör att webmasters kan manipulera sökrankningar. Det är en process att infoga särskilda nyckelord eller uppsättning nyckelfraser i innehållet. Dessa sökord hade i regel ingen relevans för innehållet och utformades speciellt för sökrobotar, men inte för genomsnittliga användare. Dessa fraser kan upprepas genom texten så ofta att det låter onaturligt. Så, för att förbättra användarupplevelsen med sökmotorsystemet beslutade Google att straffa webbplatser där nyckelordet fylls i observeringen. Efter denna innovation förlorade många webbplatser trafik och drabbades mycket. Det tog mycket tid och ansträngningar för webbplatsägare att återställa sitt rykte för webkällor. Det var dock en bra lektion för dem som försöker bryta mot standardrankningsriktlinjerna. Google Panda uppdatering

Den andra av sin storlek och påverkan på den digitala världen var Google Panda uppdatering. Det introducerades i februari 2011. Det primära syftet med detta filter var att undvika webbplatser med dåligt kvalitetsinnehåll från att arbeta sig in i Googles toppsökresultat. Genom att göra det vill Google återställa högkvalitativa och relevanta webbplatser nära TOPEN av SERP och förbättra användarens erfarenhet under sökningen. Den här uppdateringen var rockad upp till 12% av sökresultaten. De största Internetplattformarna med ett konstant trafikflöde förlorade mer än 50% av sina besökare på grund av att deras SERP-positioner sjönk. Den här Google-uppdateringen skadar bara de webbplatser som har lägre kvalitet. För andra domäner förändrades situationen inte dramatiskt. Google gjorde det klart att högre kvalitet och maximalt relevant innehåll kommer att belönas med fler topprankningar, medan lägsta oläsliga texter kommer att straffas. Panda fokuserade främst på webbplatser med tunn innehåll. Det här filtret var ett bra sätt att Google målat sig mot innehållsbruken precis som det blev en stor affär i sökresultaten med lågkvalitativt, icke-unikt innehåll som tenderade att rangordna på grund av ren volym. De viktigaste överträdelserna av reglerna har inte återhämtats från det här Google-filtret till det här datumet. Numera utvecklar Google Panda som en del av kärnanordningens algoritm. Det fungerar som en del av en långsam rullande uppdatering, varaktig månad per cykel. Som ett resultat blev det svårt att veta om en webbplats lider av Panda uppdatering eller inte. Google Penguin-uppdateringen

Google Penguin-algoritmen lanserades i april 2012

  • . Det är en webspam-algoritm som utformats för att straffa dem som inte följer Googles riktlinjer. När denna algoritm trädde i kraft har Google utfärdat följande uttalande:

    ".denna algoritm representerar ytterligare en förbättring i våra ansträngningar för att minska webspam och främja högkvalitativt innehåll. Medan vi inte kan avslöja specifika signaler eftersom vi inte vill ge människor möjlighet att spela våra sökresultat och förvärra användarnas upplevelse, ska våra råd för webbansvariga fokusera på att skapa högkvalitativa webbplatser som skapar en bra användarupplevelse och använd vit hatt SEO-metoder (GOOGLE). "

    Det riktade webbplatser som använder bedrägliga länkprogram för att rangordna högt på Google. De online-handlare och webbansvariga som fick en länkjuice till sina webbplatser med hjälp av svarthatt-SEO-tekniker som länkinköp eller länkodling var förbjudna. När en Google Penguin-uppdatering släpptes kan webbplatser som har vidtagit åtgärder för att ta bort bakåtlänkar som inte är kvalitet, återfå rankningar. Från sin sida ger Google möjlighet att ta bort dåliga länkar snabbt och gratis. Allt du behöver är att implementera Google Disavow Links-verktyg. De som drabbades av Google Penguin uppdatering var tvungna att vänta tills denna algoritm sprang igen för att få sina rankningspositioner tillbaka.

    Denna algoritm påverkar fortfarande webbplatsens rankning eftersom kvalitet och relevanta länkar är en viktig del av Googles rankningssystem. Det är därför det kan kosta dig webbplats rykte att genomföra svart-hatt webb SEO teknik eller hyra oprofessionellt SEO team. För närvarande gick Penguin Update mest efter att missbruka länkar och påverkat 3,1% av frågorna Source .

December 22, 2017