Back to Question Center
0

Var ligger rätt SEO-förklaring, med tanke på marknadsföring av sökmotorer?

1 answers:

Jag kan ofta höra besvärliga svar från många företagsledare och till och med framgångsrika, intelligenta och smarta chefer. Alla klagar på att vara förvirrad med villkoren för Search Engine Marketing (SEM) och adekvat SEO-förklaring. Faktum är att båda koncepten är stora och därför brukar de omväxlas av branschens operatörer. Låt oss möta det - de flesta av dem är för långt ifrån att vara riktigt korrekta, bara medför mycket förvirring istället.

Låt oss göra slut på sakerna. Ja, sökmotoroptimering (SEO) och Search Engine Marketing (SEM) riktas verkligen till sökmotorer. Men de gör det på 2 olika sätt, åtminstone för att använda ett par olika ord. Jag menar att marknadsföring och optimering har mycket omfattande och breda definitioner, för att inte säga deras allmänna tillämpning. Jag föreslår att du tittar igenom en kort lista över de mest grundläggande skillnaderna mellan dem, för att få rätt förståelse för SEM, fullständigt klar med klar SEO-förklaring.

 seo explanation

Låt oss ha en rå analogi för att se skillnaden på en gång. Tänk dig att din Digital Marketing är en bil. För korrekt drift måste ditt fordon sköta sin motor noga, i linje med att man behåller till exempel återkommande bränsleförsörjning. Att ta dessa skulle vara metaforer som utgångspunkt, vi kan fortsätta med en enkel jämförelse. Ja, min djärva jämförelse är långt ifrån någon exakt observation, men de måste göra, åtminstone för nu.

Hantering av motorns underhåll skulle vara parallell med processen med sökmotoroptimering. Den täcker olika aspekter, såsom kontroll av tryck, olja, vattennivån, samt involverar många andra olika verk för att hålla motorn i drift. För bättre prestanda kan du alltid få några extra delar, eller ersätta befintliga med nyare. Genom att göra så uppnår du den mest effektiva körupplevelsen för varje dag. Detta är vad jag tror att den enklaste SEO-förklaringen är. För att göra denna analogi ännu mer övertygande kan vi enkelt jämföra den med den här obehagliga aspekten av ägarskapet som hatas av lejonens andel av förare, jag ska erkänna.

Å andra sidan kan sökmotormarknadsföring jämföras med ett oundvikligt och återkommande behov att lägga frisk gas i din bils bränsletank. Med den tidigare hänvisningen till lika kostnadseffektiva underhållsarbeten för en förenklad SEO-förklaring blir det uppenbart att nästan alla underhålls och reparationsarbeten kan möjligen minimeras till någon grundläggande examen. Gör det (e. g. , hanterar din webbplats endast med yttersta SEO-ansträngningar), kommer du att kunna skjuta upp de flesta av de för höga kostnaderna ganska länge, men ändå fortsätta att köra ditt fordon, åtminstone på bergsbottenivå. Bränslepåfyllning för SMM är å andra sidan fortfarande oumbärlig, vilket är det enda sättet att utnyttja din motor, köra din väg där du vill och när du behöver hela tiden.

seo marketing

Slutsats

Både SEO och SEM fungerar inom samma område. Jag menar att få fler besökare till din online-plattform. För att ha en bra SEO-förklaring, kommer en väloptimerad och underhållen kommersiell webbplats att ge dig mer kvalitet organisk trafik. Det är en långsiktig och arbetskraftsinvestering som ger dig ett stabilt flöde av riktiga kunder, och därmed intäkter. SEM vadslagning på betald sökning, å andra sidan, måste hela tiden matas med kontanter. Det kör din trafik direkt och visar därmed omedelbara resultat, men ändå Source .

December 22, 2017