Back to Question Center
0

Hur förbättrar jag webbplatsen för internationell SEO?

1 answers:

Idag blir den moderna digitala världen på nätet alltmer globaliserad. Från Europeiska unionen som omfattas av Internetåtkomst med över 80%, till några ännu mer avancerade stater som har den på ca 90% av territoriet. De faktiska siffrorna kan vara ännu övertygande i Kina med cirka 731 miljoner stående användare, men representerar bara hälften av dess totala befolkningsberäkning. Tja, Internet erbjuder de myriader av olika möjligheter till de webbplatsägare som är angelägna om att adresseras över gränserna, utan några kulturella hinder. För att lyckas med detta bör emellertid någon onlineföretagare ha en bred förståelse för att olika kunder behöver erbjuda dem bara de mest efterfrågade produkterna eller tjänsterna.

international seo

Samtidigt blir skapandet av ett lämpligt innehåll en fråga som bör övervägas. Oftast kan du tro att internationell SEO innebär att bara ha ett enhetligt innehåll som kommer på vardagens engelska. Men situationen är inte så enkel som det kan tyckas först. Saken är att använda kärnprinciperna för internationell SEO innebär att du tar i åtanke och gör rätt användning av olika tekniker av relevans och lokalisering, bakom många tekniska aspekter av sökoptimering. Dessutom kan hantering av en riktig internationell SEO av full skala utifrån den globala marknadsstrategins synvinkel bli en verkligt omfattande och tidskrävande uppgift. Nedan kommer jag att få en kort titt på de centrala systemen för att du ska bli bemyndigad med effektivare internationell SEO och maximera den kommersiella potentialen för nästan varje online-projekt.

Tänk globalt, kommer du att upptäcka att även Google själv har olika typer av innehåll och olika layouter som visas på sökmotorns resultatsidor (SERP) för enskilda stater. Jag menar att en enskild sökordssökning kan ge ett annat svar från land till land. I själva verket har Google sina SERPs utformade av regionala intressen och bäst att följa de starkaste lokala trenderna för bättre användarupplevelse i alla länder. När det gäller sökord och trafikfrekvenser, uppkommer vissa begränsningar inom olika språk och lokala ordförråd. En betydande del av allmänna nyckelord kan ofta misslyckas med att få en rent adekvat översättning. Det bör först och främst beaktas, naturligtvis med tanke på lokalbefolkningen, kulturella intressen och många andra särdrag som fortfarande inte är helt klar även till de mest erfarna webbansvariga. Det betyder att olika länder ofta kan ha många oförglömliga förväntningar, även inom samma bransch. För att inte tala om de internationella varumärkena, särskilt med hänvisning till vad exakt människor vill se innan de äntligen kommer till ett köpbeslut.

Utveckla din strategi för internationell SEO

Först och främst genom att utveckla en internationell SEO-strategi, låt oss ta det självklart - ranka bra för ett visst nyckelord, till exempel i Kina, betyder inte samma vackra resultat på andra håll runt om i världen. Som ett resultat måste du börja med lokal SEO optimering, initiera en innehållsskapande exakt för publiken du valt inom ett enda land. Om du gör det kommer du att förstå de viktigaste regionala trenderna för trafik, samt särdrag i de mest krävda sökorden. Dessutom måste du ansöka om några tekniska aspekter av SEO på ännu mer global nivå. Jag menar att du måste bädda in dina webbsidor med hreflang-taggar.

Vanligtvis står hreflang-taggen för en del av den kod som används av Google för att identifiera mållandet och därmed språket för ditt innehåll på webbplatsen. Det hjälper dig att vara säker på att rätt innehåll visas korrekt i rätt region. Till exempel, även inom spanska språket, skulle det finnas ganska viktiga ordförrådsspecialiteter när du anpassar ditt innehåll till Spanien själv och visar till exempel det för argentinska användare. Genom att använda hreflang-taggar kommer ditt innehåll att bli bättre med bättre användarupplevelse genom att lägga till mer relevans för dina skrifter.

Samtidigt hjälper användandet av hreflang-taggar att minimera det potentiella hotet om dubblet innehåll och berättar för Google att det specifika innehållet har skrivits för olika lokala publikgrupper med syfte. Kommer igång med att markera ditt innehåll rekommenderar jag att du använder formatet ISO 639-1 för varje språk, i linje med att alla dina webbplatskartor inte kommer uppgå till 10 000 webbadresser eller att de delas in i flera delar också. Nedan finns tre huvudscheman för att se till att ditt innehåll är inbyggt med hreflang-taggar korrekt:

  • Få din HTTP-rubrik bakåt med hreflang-taggen för att se till att det kommer med alla webbsidor
  • dina webbplatskartor inbäddade med hreflang-taggar
  • Få hemsidan själv markerad med taggen också

seo difficulties

Få dina strategier lokaliserade och enhetliga )

Låt oss ta det för givet - att göra lokalisering för internationell SEO betyder inte en enkel innehållsöversättning för de regionspecifika webbsidorna. Vi borde möta det - skapa en tillförlitlig lokalisering innebär att skapa innehållsskrifter som är mer relevanta för lokala intressen och söktrender. Jag menar att du måste hantera ett visst sökordsforskning för varje land du adresserar till. E. g. Om du kommer att täcka flera platser med ditt företag, föreslår jag att du har olika målsidor och, naturligtvis, olika innehåll för dem för att få bättre synlighet i lokala, samt övergripande sökmotors resultatsidor.

Aldrig skimp på att du betalar din tid och ansträngningar för att samla dina globala, lokala och mobila optimeringssystem för en verkligt effektiv internationell SEO-strategi. Jag föreslår att jag upprättar en prioriteringslista, som börjar med de länder som är mer benägna att ge fler potentiella kunder du letar efter inom din nisch. Om du till exempel är riktad mot kinesiska användare, anser du bättre att över 95% av de lokala Internetanvändarna surfar på nätet via bärbara enheter. Det är därför varumärken som vill vinna tävlingen borde ha sitt innehåll väl anpassade när det gäller mobil responsivitet.

Äntligen, glöm aldrig att mäta resultaten av din internationella SEO-strategi genom noggrann mätning av din nuvarande prestanda. Gör en dubbelkontroll för alla dina mätvärden inom varje riktade region så regelbundet som möjligt. Kom alltid ihåg att spåra dina rankningar, samt att dina webbsidor rankas korrekt för varje land eller region. Trots allt, känner sig inte blyg för att använda en stor potential för PPC att expandera till de nya marknaderna. Att göra rätt användning av PPC i din internationella SEO-strategi kommer att hjälpa dig att få bättre förståelse för lokalt beteende, konverteringstrender, samt att få bättre dragkraft i det nya landet Source .

December 22, 2017