Back to Question Center
0

Vad är den bästa SEO-taktiken för ökad trafik?

1 answers:

Här är några använd-beprövade SEO-taktik för mer signifikant trafik- och omvandlingsfrekvens. Se till att kolla in dessa sex enkla steg nedan:

  • Studie användardata

Glöm sökmotoroptimering för ett huvudsakligen tekniskt koncept. Ja, det primära målet för lejonens andel av SEO-taktiken är att uppnå bättre erkännande av sökmotorns robotar. Samtidigt handlar sökoptimeringen om att du möter dina målgruppers verkliga behov. Jag menar bara att ta reda på vad folk letar efter och ge dem dem med ditt innehåll. Så, ju bättre du känner din publik, desto mer användarupplevelse som du erbjuder. Och detta borde leda till en högre rangordning i SERP. Det enklaste sättet att hantera det talar direkt till dina besökare, och jag föreslår att de svarar på de vanligaste frågorna om det aktuella ämnet, säkerhetskopierat med de andra användarna som erbjuder sina lösningar också. Det skulle också vara en mycket bra idé att bara kopiera klistra in några av kärnfrågorna för att använda dem direkt för rubrikerna på dina blogginlägg.

seo tactics

  • Arbeta på målsidor

Vanligtvis när dina länkar visas i listan över SERP , människor navigeras till webbplatsens hemsida eller din stödjande blogg. Men om du arbetar med ett kommersiellt projekt, till exempel webbutik, skulle du ha en unik och väloptimerad målsida för att generera bättre försäljning eller fler efterföljare. Att skapa en målsida innebär att ha en egen webbsida som drivs av ett visst ämne. Vad gäller SEO-taktik för målsidor rekommenderar jag här att göra allt optimering fungerar steg för steg. Först och främst, innan du börjar bygga en målsida, måste du välja en långsiktig nyckelfras. På så sätt arbeta med titeln och metabeskrivningen. Få din målsida konstruerad av minst 2000 ord, eftersom det är en beprövad söt plats för högre rankning i Googles sökresultat. Skimp inte på att investera något rättvist i en professionell webbdesign. Slutligen försök att få testimonials för din målsida och njut av att stanna kvar på tronen.

Bra SEO-taktik för innehåll baseras på en enkel idé - innehållet är en kung. Ja, jag är allvarlig här, eftersom det är en riktigt bra idé att arbeta hårt på innehållet för att uppnå bästa kvalitetskritiker med en bra praktisk användarupplevelse. Det kan dock vara ganska uttömmande och tidskrävande arbete. I stället för att göra det föreslår jag att du ansöker om lite smartare SEO-taktik för dina textskrifter. Använd bara samma innehåll som omformats i olika former, till exempel för att visas för effektivare och användbar användning. Jag menar att du enkelt kan få dina blogginlägg omarbetade (åtminstone delvis) till värdefulla videotutorials, spännande presentationer, fina podsändningar och infographics eller några stödjande material i PDF-format. För maximal effekt, gör sådana delar av användbar data delningsvänlig för att få fler länkar och trafik. Du kommer aldrig ångra att spendera tid på det Source .

December 22, 2017