Back to Question Center
0

Vad är de vanligaste SEO-frågorna och svaren du får?

1 answers:

Om du just börjar dyka in i SEO-världen kan allt tycka förvirrande för dig. Även om det finns hundratals artiklar på webben som ger rekommendationer om hur man kör mer trafik till din webbplats, är några av dem absolut värdelösa, medan andra inte ger en klar förståelse för vilken sökoptimering exakt är.

Semitliga experter förstår hur svårt det kan vara för nybörjare att utforska SEO-världen från början. Därför bestämde vi oss för att inte gå för djupt i de tekniska delarna av sökmotoroptimering, men istället för att klargöra SEO: s primära syfte och grundläggande egenskaper i sin strategi.

seo questions and answers

Nedan har vi samlat de vanligaste frågorna om SEO. Varje problem åtföljs av det klara och korta svaret. Läs dem alla för att förstå betydelsen av sökmotoroptimering.

6 Top SEO Frågor och Svar


1. Hur mycket kostar SEO?

Denna beror starkt på din inställning och det slutliga målet. För dem som bara börjar med grunderna, tar det ungefär 10-20 timmar per vecka att göra det mesta av arbetet själva. Om det genomförs rätt, bör en kampanj på vilken budgetnivå som helst återvända mer än vad som ursprungligen investerades. Återigen beror allt på din nisch och det resultat du förväntar dig.

2. Hur mycket tid tar det?

Detta varierar också mycket beroende på platsägarens tillvägagångssätt. Om du bara skapar nytt innehåll en gång i veckan och investerar inte mycket pengar eller tillräckligt med tid, kan det ta upp till ett år innan du börjar se märkbara resultat. Tvärtom är flera veckovisa artiklar, naturlänkbyggnad och aktiv innehållsfrämjande de faktorer som hjälper dig att se betydande resultat om några månader. Sammanfattningsvis, ju längre du driver en kampanj, desto bättre resultat kommer du att se. Enkelt som det.

3. Behöver jag veta kodning för SEO?

Den här är knepig. Svaret är ja och nej. Det första du måste komma ihåg: du behöver inte en kodning för att komma igång med SEO. Men vissa tekniska föremål kräver lite information om webbplatsens säkerhet. Nu pratar vi främst om metabeskrivningar och robotar. txt-fil. Lyckligtvis idag är det mycket lättare än för några år sedan att gå med med programmeringsgrunderna på egen hand genom att följa steg-för-steg-guider och instruktioner på internet.


4. Om Google inte publicerar sin algoritm, hur vet jag hur man rankar?

Det handlar om prov och fel eller med andra ord experiment. Dagens SEO-community är mycket aktiv för att dela resultat av tester och rangfluktuationer. Folk förstår att de kollektivt kan dra mer exakta slutsatser om vilka faktorer som påverkar rankningar därifrån, vilket är bra.


5. Hur väljer du bra sökord?

Det är viktigt att komma ihåg att sökalgoritmerna år 2017 bygger mer på semantisk sökning än vad de gör för att kartlägga sökordssatser till samma fraser på webben. Det är ändå möjligt att du väljer rätt nyckelord för innehållsämnen. Du kan enkelt göra det genom att leta efter vanliga användarfrågor inom din affärssfär, aktuella ämnen och alla relevanta affärsområden du märker att dina konkurrenter inte täcker.

seo questions

6. Vad är "Keyword stuffing"?

Keyword stuffing är processen att inkludera för många nyckelord eller nyckelfraser på en sida eller hemsida. Om du lägger in ett nyckelord i varje enskild mening i texten, fyller du på det. Om du läser artikeln högt och vissa fraser förekommer i texten för ofta, fyller du på. Lösningen är uppenbar - gör inte saker. Det är dåligt för din SEO och användarupplevelse.

Vi ​​hoppas att du hittar denna "SEO frågor och svar" lista som är till hjälp Source . Ha kul att utforska det grundläggande i SEO!

December 22, 2017