Back to Question Center
0

Hur hanterar du webb och SEO utveckling på bästa sätt?

1 answers:

När din webbplats marknadsföring främjar vad mer på ekologisk trafik som lokomotiv, bör du överväga följande korta diskussioner. Jag tror att varje kampanj för kampanjer på nätet alltid bör förlita sig på rätt webb- och SEO-utveckling, både nära hand i hand. Låt oss möta det - Sökmotoroptimering handlar mer om sökordets forskning, bakom en riktig marknadsföringsstrategi för innehåll. Men det finns fortfarande alltför många tekniska aspekter som ofta kommer bakom scenen. Men speciellt de tekniska problemen är att bestämma varje webbsida ranking i listan över SERPs. Jag menar att när du gör din SEO måste du alltid överväga den rätta processen att koda för varje webbsida till din, från början.

seo development

Var välkommen för indexering

Det första som ska göras för både webbsida och SEO utveckling är att se till varje del av din webbplats är åtminstone tillgänglig för indexering, jag menar inget för att blockera de krypande robotarna från att "läsa" varje bit av innehållsuppgifterna. På så sätt rekommenderar jag att du använder kommandot "Hämta" i avsnittet Crawl i Google Search Console för att kontrollera ditt webbplatss ursprungliga utseende, från sökmotorns synvinkel. Det finns bara ett kärnförslag här - försök att behålla allt i HTML-format, undvik helt enkelt att använda Flash eller Silverlight för dina webbsidor av grundläggande betydelse. Om allt ser rätt ut, och din webbplats är åtminstone indexerbar, nedan kommer du att se några korta tips för bättre användarupplevelse, såväl som potentiellt högre ranking som tilldelas av sökmotorerna.

Har rena webbadresser

Dina webbadresser är de viktigaste elementen, både vad gäller webb- och SEO-utveckling, och för bättre användarupplevelse. Gör dina webbadresser så enkelt som möjligt för att bli "förstådda" av sökrobotarna, såväl som läs av riktiga användare. Bli av med onödiga URL-data, vilket kan medföra förvirring antingen till Google själv eller personer som besöker dina webbsidor. Å ena sidan har ingen optimering för dina webbadresser att göra människor mindre benägna att klicka, för att inte säga dela den. Samtidigt kan sökmotorerna uppstå i vissa svårigheter när de "förstår" dess relevans för ett visst nyckelord.

website development

Med tanke på en korrekt webbsida och SEO utveckling, få dina webbadresser optimerade med följande parametrar:

    sidadressen ska vara så kort och informativ som möjligt. Jag rekommenderar att du lägger in dina webbadresser med bara rätt och relevanta sökord eller fraser, så att de passar perfekt med ditt webbplatsämne.
  • Aldrig har dina webbadresser överträffats med sökorden, håll sökvägen för indexering så tydlig som möjligt. Om du gör det, kom ihåg att utesluta stoppordet till varje pris (till exempel de vanligaste: "," "av", "på", "a" osv. )
  • Använd alltid bindestreck för att skilja ordningssekvensen i dina webbadresser. Glöm underskrifter, eftersom sökmotorerna knappt känner igen dem. Det ger naturligtvis några skarpa potentiella svårigheter för krypning och indexering.
  • Underhålla rätt nyckelordsordning genom att lägga dina nyckelord av kärnvikt närmare början av varje webbadress. Kom ihåg att enligt deras logik sätter sökmotorns botsar större tonvikt på de valda startorden.

Förresten skulle det finnas en annan anledning för dig att hålla dina webbadresser så korta som möjligt, jag. e. , behålla och öka den totala vikten av dina sökord i webbadresser. Samtidigt, omforma dina webbadresser naturligt, som om de bara var bitar av ditt innehållsskrivande. Om du gör det får du eventuella problem med skräppost eller lågkvalitetsproblem reduceras till ett minimum Source .

December 22, 2017